[A] Schowek pasażera

Wszystko o karoserii na zewnątrz i wnętrzu (naprawy blacharskie, szyby, fotele, tapicerka, plastiki, bagażniki dachowe itp.)

Moderator: Sebu$

Wiadomość
Autor
lukasz kolata

[A] Schowek pasażera

#1 Post autor: lukasz kolata »

Witam maniaków i właścicieli zafirki. Jestem świeży, więc sorka za błędy. Mam pytanko, czy schowki w zafirach anglikach są takie same jak w wersji europejskiej??? :?: :?:
Ostatnio zmieniony 01 wrz 2011, 20:44 przez lukasz kolata, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Bodek
Zafiromaniak
Imię: Bodek
Auto: Zafira_B_Cosmo
Model: ZB
Oznaczenie silnika: Z19DT

#2 Post autor: Bodek »

Witamy, jeżeli chodzi o schowek, oprócz tego jaką masz Zośkę A czy B, bo z opisu nie wynika.
Ostatnio zmieniony 03 wrz 2011, 21:22 przez Bodek, łącznie zmieniany 1 raz.
:lis:

"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.

lukasz kolata

#3 Post autor: lukasz kolata »

a to sorka zafira A, a następnym razem sie poprawie i nie zachowam sie jak dziecko pozdrawiam

dejna

#4 Post autor: dejna »

lukasz kolata pisze:nie zachowam sie jak dziecko
tym razem też sie tak nie zachowałeś....

a tak w kwestii uściślenia... czy chodzi Ci o ten schowek przed pasażerem?? bo w ZA zawiele schowków to nie ma...

lukasz kolata

#5 Post autor: lukasz kolata »

przed pasażerem kolego,tak juz kupiłem i ramka do mocowania cała popękana i otwiera się krzywo a znajomy ma anglika na rozebranie więc może by było taniej.ramke przełoze bo bolce od kieszeni są wyciągalne.pozdro i browarek na niedzielne popołudnie

dejna

#6 Post autor: dejna »

jedyne co mi do głowy przychodzi z ewentualnych różnic to miejsce mocowania światełka... chociaż jest ono zamocowane w samej desce to schowek może być troszeczkę inaczej wyprofilowany... ale to takie moje domysły... najlepiej chyba będzie sprawdzić "organoleptycznie"... :)

lukasz kolata

#7 Post autor: lukasz kolata »

no dzięki coś tam wykombinuje a jak nie to poszukam właściwego do tego modelu ,moze trafi się cos za niewielkie sianko pozdro

gregorkrk

#8 Post autor: gregorkrk »

lukasz kolata pisze:no dzięki coś tam wykombinuje a jak nie to poszukam właściwego do tego modelu ,moze trafi się cos za niewielkie sianko pozdro

Jak Już zamocowałeś to napisz czy pasuje czy nie pasuje -Tak dla potomnych . ;)

lukasz kolata

#9 Post autor: lukasz kolata »

jeszcze nie montowalem,nie mam kiedy odwiedzic szrotow,tylko niedziele wolne a wtedy pozamykane,w koncu wszyscy chca odpoczac,jak to ogarne to na bank opisze "dla potomnych"pozdro :piwo:

[ Dodano: Nie Paź 23, 2011 11:04 ]
ramki od schowka nie znalazłem a całego schowka nie potrzebuje(koszt ok 100 zł),musiałem posklejac ramke i na razie trzyma.wymieniłem przed montazem schowka filtr kabinowy wiec do nastepnej wymiany mam spokój(bede martwił sie pózniej).od anglika schowka nawet nie widziałem bo na szrotach w mojej okolicy nawet nie znalazłem.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Karoseria i wnętrze”