Listwa na drzwiach rok 2003-lakierowana czy czarna ?
Moderator: Sebu$
- mariusz_technik
- Mieszkaniec
- Model:
Ja mam 2003r i oryginalnie czarne listwy, podoba mi się to "opancerzenie" na około auta, i nie martwię się o lakier. Nie chciałbym lakierowanych . A gdybym brał nowe auto z salonu, to bym nawet dopłacił za nielakierowane i kurde jeszcze fajniejsze są tylne lampy z pomarańczowymi kierunkami, nikt mnie nie przekona
mi też bardziej podoba się listwa w kolorzę, ale w moim garażu ciągle uderzam w filar jak otwieram drzwi, więc dziękuję Bogu, że pierwszy właściciel był sknerą i nie dokupił malowania. Lustra są w kolorzekamil12luty pisze:taka sama ( ten sam kolor) stoji u mnie pod blokiem tez ma wszystko poamalowane w kolorze tylko ma stary grill. Mi sie wydaje że takie wychodzily z fabryki - dużo lepiej to wygląda
- dariuszpigu
- Debiutant
- Imię: Dariusz
- Auto: Opel Zafira A 1.8
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Z18XE
-
- Debiutant
- Imię: Wojtek
- Auto: Zafira A 1.8
- Przeglądacz
- Imię: Przemek
- Auto: Zafira
- Model: A
Hello! ja właśnie takową Zosię posiadam, po lifcie elegance i czarne listwywojtek1985 pisze:z tego co zauważylem to elegance po lifcie mialy w kolorze, ale nie wiem czy w standardzie, ale nie widzialem jeszce elegance po lifcie z czarnymi listwami, a każdej zauważonej zafirze uważnie sie przyglądam:)
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Dla potwierdzenia, według nr VIN Przemka:black_fort pisze:Hello! ja właśnie takową Zosię posiadam, po lifcie elegance i czarne listwywojtek1985 pisze:z tego co zauważylem to elegance po lifcie mialy w kolorze, ale nie wiem czy w standardzie, ale nie widzialem jeszce elegance po lifcie z czarnymi listwami, a każdej zauważonej zafirze uważnie sie przyglądam:)
XR2 = TABLICZKA FIRMOWA,ELEGANCE
80Y = WYKOŃCZENIE PŁATU DRZWI,CZARNY
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
-
- Debiutant
- Imię: Wojtek
- Auto: Zafira A 1.8
Kurde, to ja tekiej zafiry jeszcze nie widzialem, przed liftem owszem ale po lifcie to nie. A nie wiecie ESP w 1.8 2005 bylo w standardzie?? bo ja mam dośc uboga wersje ale wychodzi na to, że mam ESP FX3 = PROGRAM STATECZNOŚCI ELEKTRONICZNEJ, to jest ESP?? sory,ze to nie na temat, ale przy okazji chce sie dowiedzieć, pozdrawiamblack_fort pisze:Hello! ja właśnie takową Zosię posiadam, po lifcie elegance i czarne listwywojtek1985 pisze:z tego co zauważylem to elegance po lifcie mialy w kolorze, ale nie wiem czy w standardzie, ale nie widzialem jeszce elegance po lifcie z czarnymi listwami, a każdej zauważonej zafirze uważnie sie przyglądam:)