Listwa na drzwiach rok 2003-lakierowana czy czarna ?

Wszystko o karoserii na zewnątrz i wnętrzu (naprawy blacharskie, szyby, fotele, tapicerka, plastiki, bagażniki dachowe itp.)

Moderator: Sebu$

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
mariusz_technik
Mieszkaniec
Model:

#16 Post autor: mariusz_technik »

Ja mam 2003r i oryginalnie czarne listwy, podoba mi się to "opancerzenie" na około auta, i nie martwię się o lakier. Nie chciałbym lakierowanych :P . A gdybym brał nowe auto z salonu, to bym nawet dopłacił za nielakierowane ;) i kurde jeszcze fajniejsze są tylne lampy z pomarańczowymi kierunkami, 8) nikt mnie nie przekona

Awatar użytkownika
SD72
Zafiromaniak
Imię: Sylwek
Auto: Zafira A 1.8 Elegance automatic
Model: ZA
Oznaczenie silnika: Z18XE

#17 Post autor: SD72 »

I kurde nawet bym sie bal Mariusz cie przekonywac :) . Kazdy ma swoj gust i upodobania :piwo:

Awatar użytkownika
toka
Mieszkaniec
Model:

#18 Post autor: toka »

kamil12luty pisze:taka sama ( ten sam kolor) stoji u mnie pod blokiem tez ma wszystko poamalowane w kolorze tylko ma stary grill. Mi sie wydaje że takie wychodzily z fabryki - dużo lepiej to wygląda
mi też bardziej podoba się listwa w kolorzę, ale w moim garażu ciągle uderzam w filar jak otwieram drzwi, więc dziękuję Bogu, że pierwszy właściciel był sknerą i nie dokupił malowania. Lustra są w kolorze

Awatar użytkownika
dariuszpigu
Debiutant
Imię: Dariusz
Auto: Opel Zafira A 1.8

#19 Post autor: dariuszpigu »

Witam ja mam autko z 2002r comfort i listwy ma lakierowane pod kolor nadwozia.

wojtek1985
Debiutant
Imię: Wojtek
Auto: Zafira A 1.8
#20 Post autor: wojtek1985 »

ja mam enjoy '05 i mam czarne listwy, klamki w kolorze. z tego co zauważylem to elegance po lifcie mialy w kolorze, ale nie wiem czy w standardzie, ale nie widzialem jeszce elegance po lifcie z czarnymi listwami, a każdej zauważonej zafirze uważnie sie przyglądam:)

Awatar użytkownika
black_fort
Przeglądacz
Imię: Przemek
Auto: Zafira
Model: A
#21 Post autor: black_fort »

wojtek1985 pisze:z tego co zauważylem to elegance po lifcie mialy w kolorze, ale nie wiem czy w standardzie, ale nie widzialem jeszce elegance po lifcie z czarnymi listwami, a każdej zauważonej zafirze uważnie sie przyglądam:)
Hello! ja właśnie takową Zosię posiadam, po lifcie elegance i czarne listwy ;)

Awatar użytkownika
Bodek
Zafiromaniak
Imię: Bodek
Auto: Zafira_B_Cosmo
Model: ZB
Oznaczenie silnika: Z19DT

#22 Post autor: Bodek »

black_fort pisze:
wojtek1985 pisze:z tego co zauważylem to elegance po lifcie mialy w kolorze, ale nie wiem czy w standardzie, ale nie widzialem jeszce elegance po lifcie z czarnymi listwami, a każdej zauważonej zafirze uważnie sie przyglądam:)
Dla potwierdzenia, według nr VIN Przemka:

XR2 = TABLICZKA FIRMOWA,ELEGANCE
80Y = WYKOŃCZENIE PŁATU DRZWI,CZARNY
:lis:

"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.

wojtek1985
Debiutant
Imię: Wojtek
Auto: Zafira A 1.8
#23 Post autor: wojtek1985 »

black_fort pisze:
Kurde, to ja tekiej zafiry jeszcze nie widzialem, przed liftem owszem ale po lifcie to nie. A nie wiecie ESP w 1.8 2005 bylo w standardzie?? bo ja mam dośc uboga wersje ale wychodzi na to, że mam ESP FX3 = PROGRAM STATECZNOŚCI ELEKTRONICZNEJ, to jest ESP?? sory,ze to nie na temat, ale przy okazji chce sie dowiedzieć, pozdrawiam

ODPOWIEDZ

Wróć do „Karoseria i wnętrze”