Stan kierownicy, mieszka oraz gum na pedałach
Moderator: Sebu$
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Jeżdżę w pracy Nissanem Note - oryginalny przebieg 106800 - kierownica wygląda jak po przejechaniu 300 tys km. Na połówce kierownicy nie ma już nic - została "gąbka"
Auto od nowości w Firmie
Auto od nowości w Firmie
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
- Robert LTM
- Zafiromaniak
- Imię: Robert
- Auto: Opel Zafira B 1.9CDTI SPORT
- Oznaczenie silnika: Z19DTH
i o to chodzi ale nie wiem dziwne jest że przy takim przebiegu tak się to wyciera bo np miałem paska koło 340tysi na liczniku i oprócz mieszka nie było nic wytarte teraz też mam paska przy 205tysiach i wygląda w środku jak nowe zresztą moja Zafirka tez ma koło 170 i poza mieszkiem (o pedałach nie mowie bo są ALU) nie widać jakiegoś upływu latmiodzik pisze:Jasne Marcel, ale znając kombinowanie z przebiegami handlarzy to wytarte elementy eksploatacyjne od razu zwracają naszą uwagę i natychmiast włączają czujność. Zdecydowanie lepiej dmuchać na zimne niż się "przejechać" i władować na minę.MARCEL! pisze:Dużo zależy od sposobu eksploatacji... i od potliwości dłoni
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Nissan Note z oryginalnym przebiegiem 107tys. :
gratulacje dla Nissana za jakość materiałów.
gratulacje dla Nissana za jakość materiałów.
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
- miodzik
- Zafiromaniak
- Imię: Marcin
- Auto: Zafira
- Model: A
- Oznaczenie silnika: Y20DTH
Bodek, ale sam zauważ, że gumy na pedałach już nie są zajeżdżone jak pokazane na zdjęciach z początku tematu. Ja jak patrzę na wnętrze auta nie zwracam uwagi tylko na kierownice. Zwracam uwagę na kilka drobiazgów więcej. Gumy na pedałach, lewarek od zmiany biegów, lewarek od ręcznego, przetarcia i zużycia na bocznej tapicerce od strony kierowcy, same siedzisko kierowcy (choć to nie reguła) itp..