FOTELE do Zafiry A 99 (pomoc)
Moderator: Sebu$
FOTELE do Zafiry A 99 (pomoc)
Witam,
Poszukuje dwóch przednich foteli(kierowca+pasażer) do zafiry A 99r. Znalazłem takie choć wydaje mi się że cena 950zł na dwa fotele jest dość duża jak myślicie warto ?? http://olx.pl/oferta/zafira-opc-2-0t-ta ... 9VNkh.html
Jak macie jakieś dobre oferty to chętnie je obejrzę. Bo mój fotel już po 400tys km stał się niewygodny.
Z góry dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam,
Poszukuje dwóch przednich foteli(kierowca+pasażer) do zafiry A 99r. Znalazłem takie choć wydaje mi się że cena 950zł na dwa fotele jest dość duża jak myślicie warto ?? http://olx.pl/oferta/zafira-opc-2-0t-ta ... 9VNkh.html
Jak macie jakieś dobre oferty to chętnie je obejrzę. Bo mój fotel już po 400tys km stał się niewygodny.
Z góry dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam,
- norris_85
- Zafiromaniak
- Imię: Łukasz
- Auto: ZA OPC 290KM/428Nm
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Z20LET
- Kontakt:
w przedstawionej przez Ciebie ofercie jest cały komplet a nie 2 fotele... ponadto cena 1200zł... ale do meritum - oferta dotyczy foteli z polifta (takich jest zdecydowanie mniej) dodatkowo są to fotele recaro z wersji OPC, zapewniają zdecydowanie lepsze trzymanie. to czy ktoś woli tapicerkę w pełni skórzaną czy tylko w połowie to już kwestia indywidualna ale... ja swojej pełnej skóry bym nie zamienił choćby ze wzgl na komfort utrzymania czystości... jednak myślę, że jeśli nie zależy ci na wypasach to spokojnie możesz poszukać zestawu ze zwykłej Zośki w pełnym materiale. poza tym jeśli szukasz tylko dwóch foteli to takie oferty też są i to zdecydowanie tańsze problemem może się tylko okazać dobór koloru tapicerki.
Cena za komplet bez boczków trochę wysoka, ale widać, że w dobrym stanie zestawik. Wymiana samych przednich to tylko na identyczne jak masz, bo będzie dziwnie wyglądać przód z opc, reszta zwykła. Możesz poszukać tak jak kolega Maćku, który kupił niedawno bardzo ładny komplet w niebieskim kolorze. Jeżeli chcesz tanio i wygodnie szukaj foteli z wersji Sport, posiadam takowe, materiałowe i wygodne, ale rzadko występują w Zafirach to jedno, a drugie, z reguły jeżeli znajdziesz to będą nadgryzione zębem czasu lub drogie np. TUTAJ lub TUTAJ
Poszukaj na allegro i sam zobaczysz ile tego jest, a zależy czy chcesz cały komplet, aby zachować kompozycję wnętrza czy tylko chcesz poprawić swoją wygodę, jeżeli tylko swoją to po co Ci dwa przednie, kup jeden wyjdzie jeszcze taniej i jeszcze dziwniej
Poszukaj na allegro i sam zobaczysz ile tego jest, a zależy czy chcesz cały komplet, aby zachować kompozycję wnętrza czy tylko chcesz poprawić swoją wygodę, jeżeli tylko swoją to po co Ci dwa przednie, kup jeden wyjdzie jeszcze taniej i jeszcze dziwniej
- wamka18
- Zafiromaniak
- Imię: Piotr
- Auto: Zafira 2.0T ST2 Astra G Bertone 1.8 16v
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Z20LET
- Kontakt:
Dla porównania trochę drożej ale kierownica w zestawie podgrzewane i rzadziej spotykane bo z wstawkami czerwonymi
http://allegro.pl/opel-zafira-opc-fotel ... 34103.html
http://allegro.pl/opel-zafira-opc-fotel ... 34103.html
Łukaszu nie dziękuj, kliknij pomógł a tak naprawdę, zestaw ciemniejszych bardzo ładny, przynajmniej na zdjęciach. Nie wiem ile sprzedający zaśpiewa za komplet tapicerki z boczkami (cena 500zł za fotele przednie). Jeżeli chodzi o link kolegi Piotra, czerwone faktycznie bardzo rzadko są sprzedawane, bo i czerwonych OPC jest bardzo mało, ale po zdjęciach widać, że fotele bardzo zmęczone, a jak widzę, że okna są folią zabezpieczone i woda leci po boczkach na złomowisku to obawiam się, że i tak tapicerka na boczkach długo nie wytrzyma...
ps. Jeżeli ktoś ceni sobie wygodę to zapłaci dobrze pieniądze za dobre siedziska, a zatem albo opc recaro albo sporty w dobrym stanie
ps. Jeżeli ktoś ceni sobie wygodę to zapłaci dobrze pieniądze za dobre siedziska, a zatem albo opc recaro albo sporty w dobrym stanie
Po "taniości"... nie powiem, my tu koledze proponujemy za 500zł dobry komplet, który o dziwo podoba się innym (stan i cena) a Ty za 600 fotel kierowcy? Rozumiem, że to opc bez zdjęć i tylko półskóra, a nie czerwono-czarna skóra, bardzo rzadko spotykana, ale bez przegięćolcik pisze:lukiopo, uwierz lub nie ale za 600zl bez problemu można sprzedać fotel kierowcy opc półskóre w ładnym stanie :>
zadzwoń, zapytaj a sądzę, że dogadamy się co do kompletu opc
Przepraszam, poniosło mnie, ale zawiało handlarzem