Stacyjka czasami nie "odskakuje"
Moderator: Sebu$
-
- Zafiromaniak
- Imię: Dawid
- Auto: Insignia
- Model: A
- Oznaczenie silnika: A16LET
nie wiem tylko co on zrobił, że tak lekko chodzi, nie stosując żadnego smaru, ale widząc to wszystko na wierzchu wiem jedno, żadne WD40 tam nie pomoże bo niby jakim cudem na ostry zadzior w stacyjce przeszlifować haha prędzej uwierzył bym w jakiś smar bo może ta zapadka by się jeszcze wślizgnęła
Diagnostyka komputerowa, programowanie, dorabianie kluczy OPEL wszystkie modele do 2020r.Odczyt kodu PIN/Car-Pass, rozszerzenie komputera Zafira C i inne
Pomoc przy zakupie pojazdu. Zapraszam
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Dużo lepszym rozwiązaniem byłoby opisanie co i jak trzeba zrobić :>Crazy pisze:.....
Gdyby ktoś potrzebował szczegółów to zapraszam na PW chętnie pomoge
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
-
- Zafiromaniak
- Imię: Dawid
- Auto: Insignia
- Model: A
- Oznaczenie silnika: A16LET
Bodek chciałem to zrobić ale jak kumpel wpadł między czasie pomiedzy jedną a drugą robotą i zaczął mi rozdzierac wszystko to nim się obejrzalem to zdążyłem zrobić 2 foty i już zaczął składać jak mu powiedziałem że zrobie mu reklame na zafiraklub jako magik stacyjek to odparł: Chętnie ale nie mam czasu
Ale ja go tu pomecze jeszcze o to ogolnie mi powiedział że jakiś bolec za dużo się wysuwal bo był jakiś rowek wyszliflwany w zapadce.
Ale ja go tu pomecze jeszcze o to ogolnie mi powiedział że jakiś bolec za dużo się wysuwal bo był jakiś rowek wyszliflwany w zapadce.
Diagnostyka komputerowa, programowanie, dorabianie kluczy OPEL wszystkie modele do 2020r.Odczyt kodu PIN/Car-Pass, rozszerzenie komputera Zafira C i inne