Osłony przeciwsłoneczne z podswietlanymi lusterkami

Wszystko o karoserii na zewnątrz i wnętrzu (naprawy blacharskie, szyby, fotele, tapicerka, plastiki, bagażniki dachowe itp.)

Moderator: Sebu$

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Maciek
Zafiromaniak
Auto: Z20LET
Model: ZA
Oznaczenie silnika: Z20LET

#16 Post autor: Maciek »

licznik pisze: A ja stawiam na to że te osłony i lampka to rzeczy przełożone z vectry b

Przykładowa aukcja

lampkę też taką mam :lol:

A TU cały komplet
Miałem takie daszki w Omedze Bfl, w ZA raczej to nie było dostępne wyposażenie, pewnie sobie ktoś we własnym zakresie wymienił.

Awatar użytkownika
Duke
Świeżak
Model:

#17 Post autor: Duke »

szukalem wlasnie od razu z zafiry i sie zdziwilem ze nie ma na allegro .dlatego sprawdzalem w innych zafirach i stad moje pytanie.
kupilem w takim razie z vectry b i zaloze .Żonie brakuje :D ale nie maluje sie w samochodzie :mrgreen: widzi Córcie siedzaca z tylu nie obracajac sie ;)

Awatar użytkownika
timi68
Zafiromaniak
Imię: Andrzej
Auto: Volvo S60 D5 AWD 215/440
Model: II
Oznaczenie silnika: D5-2.4
#18 Post autor: timi68 »

Skoro zakładali do Omegi, Vektry może i do Zafiry, w podanym komplecie jest też inne światło środkowe niż u mnie, możliwe też, że ktoś zwyczajnie podmienił.

cbm80

#19 Post autor: cbm80 »

Moze we Francji bylo inne wyposazenie. W DE i PL takich listerek z podswietleniem raczej nie bylo w zadnej opcji. Albo dealer na prosbe klienta zalozyl od innego Opla.

Awatar użytkownika
marwisn
Mieszkaniec
Model:

#20 Post autor: marwisn »

timi68, jak to jest podłączone. Kupiłem taki zestawik od omegi. Będę musiał jakoś pokombinować z podłączeniem.

vojti

#21 Post autor: vojti »

cbm80 pisze:Moze we Francji bylo inne wyposazenie. W DE i PL takich listerek z podswietleniem raczej nie bylo w zadnej opcji. Albo dealer na prosbe klienta zalozyl od innego Opla.
Moja Zosia to Francuzeczka a oświetlenie mam jak wszyscy.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Karoseria i wnętrze”