[A] Zadrapania konsoli wokół radia.

Wszystko o karoserii na zewnątrz i wnętrzu (naprawy blacharskie, szyby, fotele, tapicerka, plastiki, bagażniki dachowe itp.)

Moderator: Sebu$

Wiadomość
Autor
Casian
Debiutant
Imię: Przemyslaw
Auto: Opel Zafira A 2.0 DTI 16V
Model: ZA
Oznaczenie silnika: Y20DTH

#16 Post autor: Casian »

cana 200 - 300 to norma? czy tu ktoś poszybował do góry? :shock:

Kolo72

#17 Post autor: Kolo72 »

Trudno powiedzieć bo nie ma porównania.

Ja bym jeszcze szukał po szrotach ;)

Maćku
Zafiromaniak
Imię: Maciej
Auto: seria 3
Model: e46
Oznaczenie silnika: M47,M54

#18 Post autor: Maćku »

Problem jest i nie ma co ukrywać na szrotach ciężko jeszcze o Zafiry a rozbite mogą mieć uszkodzenia :/

Na pewno flokowanie jest najtrwalszym sposobem ;) i ewentualnie malować... co jak co używka też jest do zdobycia ;)
Obrazek

Casian
Debiutant
Imię: Przemyslaw
Auto: Opel Zafira A 2.0 DTI 16V
Model: ZA
Oznaczenie silnika: Y20DTH

#19 Post autor: Casian »

Maćku pisze:Problem jest i nie ma co ukrywać na szrotach ciężko jeszcze o Zafiry a rozbite mogą mieć uszkodzenia :/

Na pewno flokowanie jest najtrwalszym sposobem ;) i ewentualnie malować... co jak co używka też jest do zdobycia ;)
A jest na forum ktos kto flokował deske i ma zdjęcia? Z tego co mi wiadomo to taki zamsz podobny jak stosuje sie w rajdach samochodowych.

Maćku
Zafiromaniak
Imię: Maciej
Auto: seria 3
Model: e46
Oznaczenie silnika: M47,M54

#20 Post autor: Maćku »

Casian, tak stosuje się go w rajdach ze względów antyrefleksyjnych tylko tu jest haczyk o flok trzaba dbać między książki można sobie wsadzić, że Flok'a się nie czyści są takie preparaty konserwujące pod zamsz czy inne nie pamiętam jaki konkretnie, kumpel się tym zajmował i o tym mówił :P

W zafirze jeszcze nie widziałem flokowanej deski także ze zdjęciem chyba ciężko, ale przeszukać Googla można ;)
Obrazek

ODPOWIEDZ

Wróć do „Karoseria i wnętrze”