Stacyjka czasami nie "odskakuje"

Wszystko o karoserii na zewnątrz i wnętrzu (naprawy blacharskie, szyby, fotele, tapicerka, plastiki, bagażniki dachowe itp.)

Moderator: Sebu$

Wiadomość
Autor
Crazy
Zafiromaniak
Imię: Dawid
Auto: Insignia
Model: A
Oznaczenie silnika: A16LET
#16 Post autor: Crazy »

nie wiem tylko co on zrobił, że tak lekko chodzi, nie stosując żadnego smaru, ale widząc to wszystko na wierzchu wiem jedno, żadne WD40 tam nie pomoże :lol: bo niby jakim cudem na ostry zadzior w stacyjce przeszlifować haha prędzej uwierzył bym w jakiś smar bo może ta zapadka by się jeszcze wślizgnęła :)
Diagnostyka komputerowa, programowanie, dorabianie kluczy OPEL wszystkie modele do 2020r.Odczyt kodu PIN/Car-Pass, rozszerzenie komputera Zafira C i inne
Pomoc przy zakupie pojazdu. Zapraszam

Awatar użytkownika
Bodek
Zafiromaniak
Imię: Bodek
Auto: Zafira_B_Cosmo
Model: ZB
Oznaczenie silnika: Z19DT

#17 Post autor: Bodek »

Crazy pisze:.....
Gdyby ktoś potrzebował szczegółów to zapraszam na PW chętnie pomoge :)
Dużo lepszym rozwiązaniem byłoby opisanie co i jak trzeba zrobić :>
:lis:

"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.

Crazy
Zafiromaniak
Imię: Dawid
Auto: Insignia
Model: A
Oznaczenie silnika: A16LET
#18 Post autor: Crazy »

Bodek chciałem to zrobić ale jak kumpel wpadł między czasie pomiedzy jedną a drugą robotą i zaczął mi rozdzierac wszystko to nim się obejrzalem to zdążyłem zrobić 2 foty i już zaczął składać jak mu powiedziałem że zrobie mu reklame na zafiraklub jako magik stacyjek to odparł: Chętnie ale nie mam czasu :(
Ale ja go tu pomecze jeszcze o to :) ogolnie mi powiedział że jakiś bolec za dużo się wysuwal bo był jakiś rowek wyszliflwany w zapadce.
Diagnostyka komputerowa, programowanie, dorabianie kluczy OPEL wszystkie modele do 2020r.Odczyt kodu PIN/Car-Pass, rozszerzenie komputera Zafira C i inne
Pomoc przy zakupie pojazdu. Zapraszam

ODPOWIEDZ

Wróć do „Karoseria i wnętrze”