Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Okey polksiezyc rozwiercony poszlo nawet niezle dobrym wiertelkiem na wiertarce stolowej zabite stalowym trzpieniem i dziala jak talala...DZIEKI PIWKO sie nalezy
darekimi pisze:Okey polksiezyc rozwiercony poszlo nawet niezle dobrym wiertelkiem na wiertarce stolowej zabite stalowym trzpieniem i dziala jak talala...DZIEKI PIWKO sie nalezy
A czy za drobną opłatą mi też to naprawisz, bo próbowałem ,dwa wiertła złamałem i nic z tego nie wyszło
Kolego ten trzpien z polksiezyca sie dobrze rozwierca a co do drugiego tam z trybami to ja go wybilem poszet smialo.Polksiezyc rozwierc na wiertarce stolowej najpewniejsze i napewno pojdzie.Przeciez za takie male conieco niebral bym kasy
I miejsce naj-tuning Grotniki 2010
III miejsce najładniejsza ZA Grotniki 2010
I miejsce naj-tuning Rzeczka 2011 (n)
I miejsce najładniejsza ZA Rzeczka 2011 (n)
Gdyby ktoś był zainteresowanym takim podłokietnikiem to mam nowy oryginalny który jest mi już zbędny a go nawet nie zamontowałem w razie czego prosze na PW
dodaje jeszcze zdjęcia sorki za rozmiar ale już mi się nie chciało obrabiać : 1 2 3 4 5 6 7
w skład tego zestawu wchodzi to co na zdjęciu:
podłokietnik, mechanizm oraz osłonka
Niestety podłokietnik nie został sprzedany bo kupującemu wyskoczyły inne problemy tak więc dalej zapraszam ewentualnie jutro podam link do aukcji na allegro
Diesel, jeśli chcesz sprzedać to daj ogłoszenie w dziale giełda...
a moder jak będzie miał chwilę niech posprząta temat
I miejsce naj-tuning Grotniki 2010
III miejsce najładniejsza ZA Grotniki 2010
I miejsce naj-tuning Rzeczka 2011 (n)
I miejsce najładniejsza ZA Rzeczka 2011 (n)
Jak w temacie,
mam problem z podłokietnikiem kierowcy. Dokładniej jest on luźny i nie utrzymuje swojej pozycji tylko opada czy to w tył czy w przód w zależności od położenia.
Jego demontaż ogranicza się do zwykłego wyciągnięcia podłokietnika, że bym powiedział po paru ruchach podłokietnikiem sam wylatuje
Moje pytanie: Jak mocowany jest podłokietnik oraz czy ma ktoś jakiś pomyśl aby zaradzić coś na ową usterkę żeby podłokietnik nie wypadał i trzymał ustawioną pozycję.
kolegogiant19s, jeżeli masz podłokietnik przykręcany do fotela kierowcy, to musisz odchylić tylni platkik maskujący na tyle fotela.. wystarczy go delikatnie podwarzyć. podłakietnik przymocowany jest na 3 śruby układ trójkata i musi byc jeszcze na pręcie wychodzącym z fotela zawleczka-zabezpieczenie żeby sam pręt nie wypadł podczas użytkowania.. co do naprawy nie pomogę ale było już coś podobnego na forum... poszukaj w SZUKAJCE napewno coś znajdziesz.. powodzenia