Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
U mnie tez to zapinanie nie jest az tak pewne, zamknelo sie dosc luzno, ale sie nie odpina. Jakby co to mozna obkrecic dookola tasma izolacyjna to na pewno sie nie otworzy.
Witajcie , założyłem na przód 2x60cm i nic nie haczy, bałem się że może przy większej prędkości , ale bez obaw.
Zwrócić trzeba uwagę bo mocowanie ramienia jest asymetryczne i przez to może być problem z tzw. haczeniem.
Potrzebuje pomocy z doborem tylnej wycieraczki do Zafiry A z 2005 roku. Gdy spryskuje szybe i wycieraczka jest w pionie to na dole jest docisnieta do szyby, a u gory odstaje od szyby. Probowalem juz Valeo UM3, BOSCHa (nie pamietam jaki model), nawet teraz po zakupieniu oryginalnej oplowskiej wycieraczki odstaje u gory. Co moze byc przyczyna takiego zachowania?
Mi zaczęła przeskakiwać boschka od strony kierowcy i wymieniłem na motgum, ale ta niestety też przeskakiwała. Czasem bardziej a czasem mniej. W końcu okazało się, że jakimś cudem ramię się przekrzywiło. Po naprostowaniu wszystko pięknie śmiga. Nic po szybie już nie kica
Witam
Jeżeli kupujecie bocha płaskie radze nie kombinować z długościami. Posłuchałem i kupiłem 650 l i 600p. Dłuższa chodzi beznadziejnie przeskakuje itp. Po zamianie na 600 wszystko chodzi tak jak powinno.