Podłokietnik kierowcy i pasażerów na tylnej kanapie
Moderator: Sebu$
Uploaded with ImageShack.us
cos wkleilem ?? pewnie sie udalo ...ale jak kolega wyzej stwierdzil pewnie trzeba bedzie to posklejac jakims super glu i tyle ..pozdrawiam J.
Ostatnio zmieniony 07 lut 2011, 10:42 przez jurek 1771, łącznie zmieniany 1 raz.
To i ja się podepne pod temat. W zafirce ojca rozleciał się podłokietnik. Przywiózł mi go w częściach:
Udało mi się poskładac wszystkie te elementy do kupy:
Mam pytanko czy to wszystko czy czegoś jeszcze brakuje? Czy miał ktoś to już rozebrane i wie czy wszystko jest na swoim miejscu?
Udało mi się poskładac wszystkie te elementy do kupy:
Mam pytanko czy to wszystko czy czegoś jeszcze brakuje? Czy miał ktoś to już rozebrane i wie czy wszystko jest na swoim miejscu?
jurek 1771 u Ciebie to będzie jednak ciężka sprawa. Myślałem , że będzie lepiej ale jest tragedia . Może jakiś dobry klej do ABS-u by dał radę , bo zdaje się to jest z tego zrobione bo kropelką to tego się nie sklei. Chyba że próbować coś sklecić z angola. Czy się da to nie wiem , ale warto spróbować.
Na pocieszenie muszę powiedzieć , że ten podłokietnik jest średnio przydatny. U mnie jest praktycznie zawsze podniesiony bo zwyczajnie przeszkadza.
Na pocieszenie muszę powiedzieć , że ten podłokietnik jest średnio przydatny. U mnie jest praktycznie zawsze podniesiony bo zwyczajnie przeszkadza.
Ja zrobiłem tak, że podłokietnik ma tylko dwie pozycje. Uniesiona jak nie używam i konkretna, jedna pozycja jak używam dopasowana do mnie.
W ten stalowy element wkręciłem śrubkę, która nie pozwala opaść niżej podłokietnikowi.
Kilka razy podchodziłem do naprawy tego dziadostwa, ale na długo nie wystarczało. Teraz ma spokój .
W ten stalowy element wkręciłem śrubkę, która nie pozwala opaść niżej podłokietnikowi.
Kilka razy podchodziłem do naprawy tego dziadostwa, ale na długo nie wystarczało. Teraz ma spokój .
panowie mam pytanko:) dotyczy podłokietników w mojej zośce(A) niemam zamontowanych, ale chyba pod obiciem fotela jest miejsce na podłokietnik u kierowcy i u pasarzera (paluchem namacałem jakieś otwory w przednich siedzeniach niejestem pewien czy to jest to) ???