Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pozwole sobie założyć nowy temacik. Kupując Zosię wiedziałem że jest "bita" i oprócz jednego halogena dostałem takie cosik jak na fotkach.Wie ktoś gdzie to powiinno być? Może Bodek Ty będziesz wiedział?
Zaślepka poduszki mówisz.W takim razie jakim cudem zaślepka skoro auto na wyposażeniu ma poduchy.Może to nie moje?A może mimo tych z boku plastików jest to wsadzone gdzieś w fotel?Bo już nie wiem czy to jest jak nie ma poduszki czy jest
a może nie mam teoretycznie być powinny według VINu. Tylko ciekawi mnie w takim układzie gdzie to byłoby wkładane?W fotelu z boku mam wypukłe plastiki opisane Air Bak, to zamiast tego czy jak
Gruka pisze:a może nie mam teoretycznie być powinny według VINu. Tylko ciekawi mnie w takim układzie gdzie to byłoby wkładane?W fotelu z boku mam wypukłe plastiki opisane Air Bak, to zamiast tego czy jak
Jak poduszka wystrzeli to masz tam dziurę to wtedy maskujesz tą zaślepką...
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej."
- Albert Einstein
Nie wydaje mi się.To jest tak jakby coś co jest nie widoczne z zewnątrz że tak powiem.A może zaślepka od pyłkowego? Po tych numerach nikt nie dojdzie do tego ? Wieczorem wstawie więcej fotek jak wrócę z garażu.