Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Witam, mam pytanie czy ktoś ma jakieś doświadczenia z ASO dotyczące gwarancji na blachę?
Za miesiąc mija 12 lat gwarancji a zauważyłem na błotnikach z sprzodu nie wielkie pęcherzyki i zastanawiam się czy jest sens fatygować się 60km do serwisu, czy raczej się wykręcą? Oczywiście wszystkie wpisy w książce są:) Pozdrawiam.
W zasadzie nie, przez telefon, którymś razem usłyszałem, że są wątpliwości co do książki serwisowej, ale byłem spokojny bo wszystko uczciwie robione Dziś dostałem telefon, żeby się umówić do lakierni bo wszystko gra Po 11 stycznia zdam relację
A mam jeszcze takie pytanie (nie chcę dzwonić bo już chyba mają mnie dość:P)
Samochód dalej na własność ojca. Czy może być jakiś problem jeśli ja go przywiozę i odbiorę?
Obecnie leżę z gorączką w łóżku, ale jak jutro dojdę do siebie to zrobię fotki chociaż raczej nic nie wyjdzie bo bardzo mało widoczne Ale po co zdjęcia książki bo nie rozumiem?:P
jkbsrwk pisze:Samochód odebrany- błotniki jak nowe!:D Wszystko przebiegło bezproblemowo, rozebrali, pomalowali, kazali odebrać:) Aż się nie chce wierzyć
Tylko pogratulować ... Takie sytuacje to rzadkość ...