tunel nawiewu pod siedzeniem pasazera
Moderator: Sebu$
tunel nawiewu pod siedzeniem pasazera
Mam problem... wpadlo mi cos do tunelu ktory jest pod siedzeniem pasazera... skad wiem ze tam jest... kupilem endoskop chinski na allegro (swoja droga fajna sprawa) i sprawdzilem ze tam ustrojstwo lezy... kupilem nawet chwytak (ale ma 60 cm i doslownie brakuje 1 cm zeby wyjac)... wiec mam pytanie... czy jest mozliwosc zdjecia siedzenia pasazera (czytalem, ze trzeba odpiac aku i dopiero wtedy mozna zdjac ale moga byc problemy z podlaczeniem ponownym, bo niby potrzebny jest interfejs zeby sksowac bledy poduszki) lub rozebrania jakos tapicerki od strony nog pasazera zeby sie tam jakos dostac i rozbroic ten tunel?
- Sebu$
- -#Administrator
- Imię: Sebastian
- Auto: Yaponiec
- Model: Inne
- Oznaczenie silnika: Pb1.5
Jeżeli odepniesz akumulator, zrobisz całą robotę i następnie podłączysz ponownie aku to nie wyskoczy żaden błąd.... wiec mam pytanie... czy jest mozliwosc zdjecia siedzenia pasazera (czytalem, ze trzeba odpiac aku i dopiero wtedy mozna zdjac ale moga byc problemy z podlaczeniem ponownym, bo niby potrzebny jest interfejs zeby sksowac bledy poduszki)
Jedynie będziesz musiał ponownie zaprogramować automatyczne opuszczanie i podnoszenie szyb.
- ryba1
- Zafiromaniak
- Imię: Krzysiek
- Auto: Zafira B 381KM/507NM
- Model: OPC
- Oznaczenie silnika: Z20LEH
do wyjęcia fotela nie musisz odpinać aku.jest jeden warunek trzeba wyjąć kluczyki i nie przekręcać na zapłon.rudi82 pisze:czytalem, ze trzeba odpiac aku i dopiero wtedy mozna zdjac ale moga byc problemy z podlaczeniem ponownym, bo niby potrzebny jest interfejs zeby sksowac bledy poduszki)