lusterka zewnętrzne

Wszystko o karoserii na zewnątrz i wnętrzu (naprawy blacharskie, szyby, fotele, tapicerka, plastiki, bagażniki dachowe itp.)

Moderator: Sebu$

Wiadomość
Autor
wojto1974
Przeglądacz
Model:

lusterka zewnętrzne

#1 Post autor: wojto1974 »

witam,słuchajcie to co mi się dziś przydarzyło to jest normalnie .....przepech. Startuje moją Zofią z roboty a tu ....brzdęk!!! Myślę co to ?bo tylko ja ruszałem i nikt w pobliżu nie jechał.Kurcze patrzę a tu mi odpadło prawe lusterko !!! Oczywiście nie całe tylko sama szyba!!! Jezu takie szczęście to mogę tylko ja mieć!! Więc potrzebuje szybki prawego lusterka !! samo szkiełko, może ma ktoś w garażu chętnie odkupię. Całego lusterka nie potrzebuję bo za duże koszty POMOCY kocchani forumowicze

darkp1

#2 Post autor: darkp1 »

wojto1974, tylko że do tego musiałbyś matę grzewczą albo ze starego szkiełka odratować, albo kupić i podłączyć nową.

wojto1974
Przeglądacz
Model:

#3 Post autor: wojto1974 »

witam, lusterko wymienione , stara mata grzewcza była w porządku, więc wymieniłem samo szkło, koszt 30 zl ,pozdrawiam
FUTBOL TO NIE SPRAWA ŻYCIA I ŚMIERCI.... ....TO WIECEJ NIŻ TO

Awatar użytkownika
ekmir
Mieszkaniec
Model:

#4 Post autor: ekmir »

A jaka mata z tych na allegro pasuje do lusterek Zafiry:
GB-8s 12V, GB-10s 12V, GF 15s 12V czy może GB-16s 12V?

andrevous

#5 Post autor: andrevous »

Ja mam taki problem, ojciec odebrał auto wczoraj od mechanika, dzisiaj wsiadam a lusterko z jednej strony jest obklejone silikonem! Zdarłem trochę tego silikonu, staram się wyciągnąć ten wkład, ale coś go blokuje i nie mam pojęcia co to może być. Pomożecie?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Karoseria i wnętrze”