blacharz/lakiernik KRK i okolice

Wszystko o karoserii na zewnątrz i wnętrzu (naprawy blacharskie, szyby, fotele, tapicerka, plastiki, bagażniki dachowe itp.)

Moderator: Sebu$

Wiadomość
Autor
kjm

blacharz/lakiernik KRK i okolice

#1 Post autor: kjm »

Jak w temacie
czyli wszelkie doświadczenia, porady i sugestie na temat tego typu usług w Krakowie i okolicach

ja aktualnie poszukuję śpeca w tej dziedzinie,
oczywiście DOBREGO i TANIEGO :)
i z tego co się orientuję to jest ciężki temat w naszym mieście ...

Pankracus

#2 Post autor: Pankracus »

Odwiedź gościa który nazywa sie Andrzej Korba - firma MOTOKOR, na ul. Centralnej, wjazd od M1, w prawo za placem z autami potem druga w lewo i do końca, jak chcesz telefon daj znac na prv. Ja jestem z niego zadowolony, może nie najtańszy na świecie,ale solidny i twórczy.

Awatar użytkownika
opelmen
Mieszkaniec
Imię: Janusz
Auto: Opel Zafira B 1.8 Cosmo Pb & LPG
Model: ZB
Oznaczenie silnika: Z18XER
#3 Post autor: opelmen »

kjm, szczerze polecam Auto serwis KANIA w Radziszowie, ul. Modrzewiowa 15;
tel./fax 12/ 275 11 16, 508 122 980

Tanio (chyba) nie będzie ale wiem z klku źródeł, że robią profesjonalnie..

Nie zaszkodzi zapytać.

Podziel się wrażeniami..
Obrazek
Obrazek

Anony Mous

#4 Post autor: Anony Mous »

Ja malowałem błotnik w zafirze u polecanego przez kolegę gościa w Sulechowie (4 km od Nowej Huty). Teraz tam robił przód i tył teściu w citroenie C5. Ja jestem bardzo zadowlony, pomalwoał mi super i w bardzo dobrej cenie. Jak co to namiary na priv. Gość jest pewny, można śmiało zostawic auto na kilka dni i nic Ci nie wykręcą.

kjm

#5 Post autor: kjm »

Pankracus pisze:Odwiedź gościa który nazywa sie Andrzej Korba - firma MOTOKOR, na ul. Centralnej, wjazd od M1, w prawo za placem z autami potem druga w lewo i do końca, jak chcesz telefon daj znac na prv. Ja jestem z niego zadowolony, może nie najtańszy na świecie,ale solidny i twórczy.
możesz podać ile mniej więcej bierze za element ?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Karoseria i wnętrze”