Maska przednia pogięta

Wszystko o karoserii na zewnątrz i wnętrzu (naprawy blacharskie, szyby, fotele, tapicerka, plastiki, bagażniki dachowe itp.)

Moderator: Sebu$

Wiadomość
Autor
Krzychu21

Maska przednia pogięta

#1 Post autor: Krzychu21 »

Witam
Czy ktoś próbował prostować maskę przednia wgięcia tzw bojki na środku zrobiły mi się od spadającego śniegu z dachu jeszcze nie byłem u blacharza jak ustane pod jakieś światło to wygląda to okropnie próbowałem stuknąć od spodu ale nie idzie tego rozprostować.
Może ktoś miał już taki kłopot :cry:
Ostatnio zmieniony 04 sty 2011, 10:53 przez Krzychu21, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
marwisn
Mieszkaniec
Model:

#2 Post autor: marwisn »

Na pociechę Ci powiem, ze jak mi blok ocieplali to komuś kombinerki wypadły. Znalazłem je wbite w maskę :/ .

Kupiłem szpachlówkę, zabezpieczyłem i po zimie może coś z tym zrobię :lol: .

firek
Zafiromaniak
Imię: Mirek
Auto: Opel Zafira A 1,8 Elegance
Model: ZA
Oznaczenie silnika: X18XE1
#3 Post autor: firek »

marwisn, no to niezłe extremum, chyba najtańszym rozwiazaniem bedzie zakup drugiej w kolorze ceny od 300 na Aleedrogo :|
Krzychu21, podjedz do blacharza tylko jakiegos porzadnego, jesli bedzie miał sprzet i doswiadczenie to spokojnie naprawi ja znam goscia który naprawiał po gradobiciu i przaktycznie nie zostawał slad po wgnieceniach. ;) Oczywiscie pytaj o ceny bo moze taniej kupić druga z Angola....

Krzychu21

#4 Post autor: Krzychu21 »

dzięki firek uspokoiłeś mnie troch ale patrzyłem alledrogo to dobra maska około 500 zł mam blacharza wydaje mi się że dobry zobaczymy co powie (pewnie bez lakierowania się nie obedzie ? :( )
marwisn no faktycznie nie fart :(

ODPOWIEDZ

Wróć do „Karoseria i wnętrze”