Dywaniki OPEL ZAFIRA A - Różnice - 2 rodzaje ?!
Moderator: Sebu$
Dywaniki OPEL ZAFIRA A - Różnice - 2 rodzaje ?!
Chłopaki, potrzebuje pomocy, skąd ta różnica w kształcie dywaników 2giego rzędu siedzeń
skoro i ta i ta aukcja tyczy się dywaników do ZA, jeżeli chodzi o ten dodatek FLO,
to z przednie dywanik są dla mnie zrozumiałe tak mają przykładowo podnóżek,
natomiast skąd ta różnica 2giego rzędu i skąd mam wiedzieć które będą pasowały do mojej Zosi ?
http://allegro.pl/dywaniki-welur-salono ... 98507.html
http://allegro.pl/dywaniki-welurowe-pre ... 18072.html
skoro i ta i ta aukcja tyczy się dywaników do ZA, jeżeli chodzi o ten dodatek FLO,
to z przednie dywanik są dla mnie zrozumiałe tak mają przykładowo podnóżek,
natomiast skąd ta różnica 2giego rzędu i skąd mam wiedzieć które będą pasowały do mojej Zosi ?
http://allegro.pl/dywaniki-welur-salono ... 98507.html
http://allegro.pl/dywaniki-welurowe-pre ... 18072.html
Ostatnio zmieniony 03 maja 2011, 23:03 przez SH'Raku, łącznie zmieniany 1 raz.
darkp1, nie są po prostu dłuższe bo akurat to też zauważyłem, chodzi przede wszystkim o ich boki, czyli jakie są na szerokość zupełnie 2 inne kształty,
a dlatego mnie to martwi bo mam teraz gumowe i nie specjalnie pasują z 1 strony dosłownie o 2cm są za szerokie,
więc nie chcę tego samego z nowymi welurowymi, ale skoro mówisz że to nie ma znaczenia.
a dlatego mnie to martwi bo mam teraz gumowe i nie specjalnie pasują z 1 strony dosłownie o 2cm są za szerokie,
więc nie chcę tego samego z nowymi welurowymi, ale skoro mówisz że to nie ma znaczenia.
darkp1, wymieniliśmy poglądy super, pomogłeś, widać poza nami zainteresowanie tematem było ogromne, widać możemy go uznać jako nasz prywatny ;p ;d niech nam wyłączą licznik postów w tym temacie i se będziemy prowadzić wspólną korespondencję jak na PW łądnie to wygląda 2 avatary mieniące się na zmianę, klasa
admin dzięki za zainteresowanie pzdr.
admin dzięki za zainteresowanie pzdr.
Panowie jak chcenie to mogę za symbolicznego browara wysłać Wam fabryczne wkręty w podłogę co by dywaniki miały się czego trzymać bo ja kupiłem dla samych klipsów co by gumowe przerobić na sklipsowane i zostało mi.
Są 4 wkręty więc komplet na przód,lub dla każdego po 2,co by najważniejszy kierowcy dywan się trzymał.
P.S. Też w ZA nie miałem wystających wkrętów.
Pozdrawiam
Są 4 wkręty więc komplet na przód,lub dla każdego po 2,co by najważniejszy kierowcy dywan się trzymał.
P.S. Też w ZA nie miałem wystających wkrętów.
Pozdrawiam
-
- Przeglądacz
- Model:
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
PETEX - zobacz na listę od górydonald7000 pisze:Idzie zima... Oby nie przyszła, ale o dywanika gumowych czas chyba pomyśleć.
Myślę, że nie tylko ja chciałbym kupić via jakiś portal ale jakie, które itd.
Jeśli ktoś ma jakieś doświadczenia lub niedawno kupił lub ma z poprzedniej zimy to proszę o jakieś wskazówki aby nie kupić byle czego.
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
-
- Przeglądacz
- Model:
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Możesz kupić coś takiego, ale jak "wytrzepiesz" buty ze śniegu przed wsiadaniem to i Petex jest OK, ja mam cały rok welurowe i woda na nich nie stoidonald7000 pisze:Akurat PETEX ma najmniejszy rant, na zimę niezbyt przydatne.
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
-
- Przeglądacz
- Model: