Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Witam kolegów! Mam pytanko czy mozna dokupic i przykrecic podłokietnik do zafiry A jezeli w wyposarzeniu go nie ma czy trzeba wymienic cały fotel wiem ze w oryginale jest on przykrecony do fotela kierowcy! Albo czy wie ktos gdzie mozna kupic podłokietnik montowany pomiedzy fotelami? Szukałem na allegro ale nic ciekawego nie znalazłem?Jezeli ktos juz montował cos takiego prosze o jakas porade! Pozdrawiam!
Ostatnio zmieniony 16 lip 2011, 13:29 przez buli, łącznie zmieniany 1 raz.
bajbus napisz czy kupiłeś ten podłokietnik przyznam sie szczerz ale uważam że oryginalny podłokietnik z zafiry a to porażka za wysoki i nieporęczny mi przeszkadza w zmianie biegów już zaglądałem nad podłokietnikiem z omegi ale nie miałem pomysłu jak to połlaczyc pozdro
jeszcze nie kupiłem... do przyszłogo miesiąca sie musze wstrzymać
I miejsce naj-tuning Grotniki 2010
III miejsce najładniejsza ZA Grotniki 2010
I miejsce naj-tuning Rzeczka 2011 (n)
I miejsce najładniejsza ZA Rzeczka 2011 (n)
lukasus9, możesz wkleić foty jak on wygląda w aucie?
witam... podłokietnik przykrecany jest na 3 śruby zboku do ktorych można dojśc od tyłu siedzenia odchylając plastikową tylnią obudowę fotela... z podłokietnikiem powinien być jeszcze taki pręcik z zawleczką na ktory trzeba wyciąć malutką dziurke w siedzeniu gdzie chcemy go zalożyć
arash, mowa jest o podłokietniku przykręcanym do tunelu środkowego...
pisz kolego na temat bo będzie żółta kartka...
kolego bajbus... zobacz najpierw o co pytał kolega w nowym poście związanym z podlokietnikiem!!!!!!!!! pierwsze pytał o przykręcany a pożniej o dokręcany do panelu!!!!!
a moze macie zdjecia jak wygladaja te tryby w orginalnym podlokietniku bo mi przestal dzialac i rozebralem caly ale jakos nie wiem czy czegos brakuje czy cos jest urwane