Nazwa poduszek (wygłuszaczy) od maski Zafira A

Wszystko o karoserii na zewnątrz i wnętrzu (naprawy blacharskie, szyby, fotele, tapicerka, plastiki, bagażniki dachowe itp.)

Moderator: Sebu$

Wiadomość
Autor
Spec

Nazwa poduszek (wygłuszaczy) od maski Zafira A

#1 Post autor: Spec »

Witam

Mam takie pytanie ponieważ poszukuję na allegro czegoś co wyciszy moją maskę. Widze miejsca po jakiś zaciskach spinkach jednak nic tam nie ma. I przy opuszczaniu klapy jest twardy mocny metaliczny dzwięk.

Czy wie ktoś jak nazywają się te spinki czy tam kawałki gąbki ponieważ nie wiem co kupić oco pytać ewentualnie czy szukać na alledrogo.

Bodo

#2 Post autor: Bodo »

Spec

#3 Post autor: Spec »

Ok dzieki. Ale chodz mi tylko o same te spinki tą cała osłone mam, jednak jak opuszczam maskę strasznie trzaska. Powinno coś być pomiedzy pasem przednim a maską.

Pozdrawiam

robertgl17
Przeglądacz
Imię: Rob
Auto: Opel Zafira A 1.9 Comfort
Model: ZA
Oznaczenie silnika: Y20DTH
#4 Post autor: robertgl17 »

A nie lepiej w serwisie zapytać?

Spec

#5 Post autor: Spec »

No to powiedz mi od czego jest forum jak kierujesz do serwisu?

Woytas

#6 Post autor: Woytas »

spokojnie, bez nerwacji ;) Spec, poproś kolegę MieHor'a o zrzut z EPC maski przedniej i na pewno ustalicie numery porządanego elementu ;)
Domyślam się, że choci Ci o taki gumowy odbój?

Anony Mous

#7 Post autor: Anony Mous »

Mówisz o tych zaczepach ?

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Spec

#8 Post autor: Spec »

Tak jest o ten gumowy odbój! :D Oraz chodzi mi o te mocowania do wyciszenia bo miałem bez tego samochód.

Woytas

#9 Post autor: Woytas »

mocowania wygłuszenia silnika kupisz w każdym sklepie typu Norauto, itp. Odboje to już pewnie w ASO, szrotach lub sklepach internetowych OPLA

pozdr

ODPOWIEDZ

Wróć do „Karoseria i wnętrze”