Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
bart1234 pisze:Jak w temacie chciałbym przewieź wiekszy gabaryt i wejdzie on pod waruniem demontazu tylnej kanapy. Jak to zrobic? Czy ktos juz probował?
bart1234, w tym temacie masz podobną sytuację ale dotyczy ZA, myślę, że przez analogię da się to wykorzystać również w ZB
bart1234 pisze:Jak w temacie chciałbym przewieź wiekszy gabaryt i wejdzie on pod waruniem demontazu tylnej kanapy. Jak to zrobic? Czy ktos juz probował?
Musisz podnieść siedzisko do tego służy dźwignia z boku siedziska którą się podnosi go góry, po podniesieniu siedziska masz dostęp do śrub.
Kupując Zafirę oparłem się o dane katalogowe, podające maksymalną długość przestrzeni bagażowej 176cm ( wg strony internetowej producenta) Nie zwróciłem uwagi na nietypowo składaną kanapę. Po złożeniu okazało się że jest 162 cm. Mam pytanie - czy ktoś demontował kanapę i czy jest z tym dożo roboty?
PiotrWie pisze:No to trochę kiepsko - mam nadzieję że na wcisk wejdą mi do środka dwa rowery 28'' bo na dach za wysoko i by trzeba montować hak na bagażnik z tyłu.
U mnie mieszczą się w bagażniku, ale na czas transportu zdejmuję koła. Nie trzeba nawet przesuwać kanapy.