Opinie nt regenerowanych konsoli środkowych
Opinie nt regenerowanych konsoli środkowych
Witam, czy orientujecie się może jak sprawują się regenerowane konsole, otóż ostatnio miałem małe spotkanie z łanią, nie uszkodziła wiele, lecz gdzieś niefortunnie trafiła w czujnik i wystrzeliły poduszki, noszę się z zamiarem wymiany deski, na znanym portalu znalazłem wiele ofert regenerowanych konsol, lecz nie wie jak to będzie wyglądało (czy nie będzie różniło się wyglądem od oryginału,) a także czy wszystko będzie działało jak należy (czy wystrzeli gdy będzie trzeba, oraz tylko wtedy gdy będzie trzeba) z góry dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 27 lut 2016, 15:24 przez mmp1989, łącznie zmieniany 1 raz.
Mogę Ci doradzić z własnego doświadczenia. Miałem kilka aut z regenerowaną konsola i konsolą , kórą kupiłem w orginale . Jesli założysz regenerowaną konsolę , nie będzie sie ona róznić wcale od oryginału. Teraz są takie materiały i tacy magicy, którzy potrafią czynić w tej materii cuda, ale... No właśnie, ja na twoim miejscu nie bawiłbym sie w regenerację a to z prostej przyczyny , takie konsole lubia po pewnym czasie sie rozklejać . Po prostu możesz któregos pieknego dnia latem sie zdziwić jak zobaczysz "bąbla" na desce. materiał sie odparzy od konsoli i mamy problem. Po drugie , zaleznie od techniki oklejania , możesz nie mieć garancji ,że poduszka Ci wyskoczy tam , gdzie zakładał producent . To juz poważna wada i strach .... Ja na Twoim miejscu kupiłbym oryginał , chyba ,że chcesz puścić auto "do żyda" to wtedy możesz pokusić się o regenerację ale licz sie z tym ,że kupujący może się zapytać czy deska była "robiona" i jesli to potwierdzisz...ujrzysz przeważnie kurz po kupującym jak opada powoli na ziemię po jego szybkiej ewakuacji . Przemyśl "za" i "przeciw" i podejmij odpowiednia decyzję...