Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Musisz zdemontować górną część konsoli.. tą za "daszkiem" z czujnikiem i miejscem na głośnik jest na wcisk, ostrożnie podważyć i jak to zdemontujesz to zobaczysz dwie śruby trzymające środkową konsolę
To mnie zadziwiłeś....miałem już to dwa razy podważone i śrub nie zauważyłem....jutro spróbuję jeszcze raz...a ja całe radio wyjałem...zamiast najpierw zapytać...Dzieki za informację
Dopiero jak całkowicie zdemontujesz górną część konsoli to zobaczysz śruby trzymające środkową konsolę a radio i tak trzeba wymontować tak samo jak i panel klimatyzacji
No właśnie mi zależy na zdemontowaniu tego górnego elementu bo o ten lewy nawiew na górze mi chodzi....jest wyłamany element regulujący...i mam już nową cała kratkę Podważyłem te zatrzaski i wyszedł prawie cały lecz trzyma mocno nadal jakby na styku tego górnego z panelem czołowym (z radiem)....myślałem, że to jest razem jakoś spięte ze sobą???...a tego czołowego wcale nie chce i nie potrzebuję wyciagać....a już prawie go tez miałem wymontowanego....Czyli co mówićie że tam na górze na styku trzyma jeszcze jeden zatrzask??? Jednak nie śruba???
Ten górny jest tylko na zatrzaskach które dość mocno trzymają. Musisz użyć siły. Ja najpierw wypinałem na środku i pod szybą a następnie podważ czymś z wyczuciem jest dość ciepło więc i plastik dość elastyczny zaczep powinien wyskoczyć