Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nie jestem pewna czy mam 125 KM bo w dokumentach z Belgii jest 81 KW a nie 92 więc... A wcześniej jeździłam 2,2 DTI i różnica była przy tych 92 KW. Pewnie, że to inny silnik a jak Isuzu to tym lepiej bo jakoś fiat to... nie ufam fiatowi A co do zaznaczenia w ankiecie to mam jakiś problem techniczny( OT BABA ze mnie wychodzi, trochę techniki i się gubię ) a nie wypada mi zapytać jak to się robi? No chyba, że ankieta jest zakończona? Ale dzięki za dobre newsy co do tych 125 koni , może faktycznie tam są?
raiden pisze:1,9CDTI 100KM, Bochum, Belgia, 2008.
Może mało kucy według opiniotwórców ale jak dla mnie szatan;)
100KM jeździ tak samo dobrze jak 120KM, opinie takie piszą tylko Ci którzy nie sprawdzali
miałem w piątek właśnie 2 szt. 100KM i 120KM - obie oznaczone 1,9CDTI,
robiłem sprawdzenie na kliencie czy rozpozna - miał wielki problem
Oczywiście kupił benzynę (bo po taką przyjechał) - ale zabawa była.
Andrzej2503 pisze:100KM jeździ tak samo dobrze jak 120KM, opinie takie piszą tylko Ci którzy nie sprawdzali
Bo konie dają tylko v-max a nie przyśpieszenie. Dobrze napisana mapa wtrysku da lepsze odczucia na dupochamowni w słabszym samochodzie. Podobnie delikatne przestopniowanie skrzyni biegów.
Przykładowo miałem Mitsubishi Space Star 102KM ze zwykła turbiną i zarówno subiektywnie jak i na pomiarach miał takie same osiągi jak 115KM ze zmienną geometrią
Witam! Brak oznaczeń na tylnej klapie (brak również logo Opla). Zafira wyprodukowana we wrześniu 2007 w Gliwicach na rynek niemiecki, 1.9 CDTI, 150 KM.