Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Oczywiście, płytka drukowana jest "uniwersalna", przygotowana na oba warianty, ale sam przycisk nic nie wniesie.
Całe sterowanie lusterkami zawarte jest w tym panelu i oprócz przycisku, którym uruchamiamy składanie/rozkładanie lusterek musi być układ sterujący oraz dedykowany przekaźnik.
Flora pisze:Oczywiście, płytka drukowana jest "uniwersalna", przygotowana na oba warianty, ale sam przycisk nic nie wniesie.
Całe sterowanie lusterkami zawarte jest w tym panelu i oprócz przycisku, którym uruchamiamy składanie/rozkładanie lusterek musi być układ sterujący oraz dedykowany przekaźnik.
Czy aby na pewno, w poprzednich postach są zdjęcia płytek i każda jest inna.
A w mojej nie ma dodatkowych ścieżek do przycisku.
Rzeczywiście, masz wariant "ubogi". Nie zmienia to faktu, że prościej/taniej wymienić panel niż dokładać elementy. Kiedyś wrzuciłem ofertę wariantu 4x elektryczne szyby + składane lusterka za 80 zł. Poza tym i tak potrzebujesz samego przycisku.
Chodzi o to że mam składane lusterka ale aktualnie jest dwie szyby elektryczne, będę montowal cztery el. szyby ale z kompletem dostałem przełącznik dla czteresz szyb lecz bez przycisku składania lusterek. Czy da się z tych dwóch złożyć jeden "full wypas"
Mawerix pisze: Czy da się z tych dwóch złożyć jeden "full wypas"
Jak najbardziej.
No i niestety nic z tego te panele które mam nie da się połączyć, płytka niestety nie jest uniwersalna, mam wrażenie jakby panele były różnych producentów.