[B]Ramiona i pióra wycieraczek przód i tył - jakie ?
- chabretti
- Zafiromaniak
- Imię: Krzysztof
- Auto: Volvo
- Model: V70
- Oznaczenie silnika: D5244T5
- Kontakt:
Ja przez przypadek (podczas jazdy mnie strasznie wkurzyły stare) kupiłem w sklepie stacjonarnym z częściami te co Rafał wskazał do Łośka i jestem zadowolony. Jak na razie cicho pracują i dobrze zbierają
Ostatnio zmieniony 07 paź 2016, 18:28 przez chabretti, łącznie zmieniany 1 raz.
http://allegro.pl/wycieraczki-plaskie-v ... 87939.html
Te same wycieraczki u tego samego sprzedawcy 4 ziko taniej.
Te same wycieraczki u tego samego sprzedawcy 4 ziko taniej.
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Wycieraczka jest na wcisk, kup całą lub wymień samą gumęwaldi1976c pisze:Witam. Czy ktoś Was wymieniał tylną wycieraczka w ZB? CZY można kupić samą czy w komplecie. Czy trzeba wymieniać gumkę czy całe pióro?
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
- Bodek
- Zafiromaniak
Jarek Twoje też skrzypią na mrozie :>jarecki69 pisze:Ja kupiłem Valeo za 45 zł wraz z przesyłką . Pracuja cichutko i zgarniaja dokładnie tak więc te moge polecić bo i tanie i dobre
Zrobiło się zimno i wycieraczki nie wyrabiają - są głośne i wygląda, że za twarde na zimę :>
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wiesz, ja staram się nie używać wycieraczek zimą o ile wszystko mi nie odparuje i się nie nagrzeje ale musze Ci przyznać rację , że od pewnego czasu moje przednie wycieraczki skrzypią podczas pracy . Było to powodem wyrzucenia poprzednich i kupienia nowych , wytrzymały mi rok bez irytującego dźwięku . Teraz jako ,że przybył mi kolejny rok w życiorysie to i słuch mam gorszy i jakoś przyzwyczaiłem sie do tego dźwięku . Na wiosnę kupię nowe a te "dobije" zimą...
- Bodek
- Zafiromaniak
I to jest jakiś pomysł - pewnie zrobię to samo, a te zostaną, żeby mnie w zimie denerwować :>jarecki69 pisze:......... Na wiosnę kupię nowe a te "dobije" zimą...
-
- Zafiromaniak
- Imię: Dawid
- Auto: Insignia
- Model: A
- Oznaczenie silnika: A16LET
Ja też muszę koniecznie wymienić bo czasami jak włączę wycieraczki na suchej szybie to taki głośny dźwięk że aż dziecko wstaje jak śpi
Diagnostyka komputerowa, programowanie, dorabianie kluczy OPEL wszystkie modele do 2020r.Odczyt kodu PIN/Car-Pass, rozszerzenie komputera Zafira C i inne
Pomoc przy zakupie pojazdu. Zapraszam
Pomoc przy zakupie pojazdu. Zapraszam
- chabretti
- Zafiromaniak
- Imię: Krzysztof
- Auto: Volvo
- Model: V70
- Oznaczenie silnika: D5244T5
- Kontakt:
Zgadza się Valeo Frist strasznie hałasują na mrozie - mnie też dopadło to chrobotanie.
Podobnież denso lepiej się zachowują ale są 2 x droższe - może się skusze po nowym roku
Podobnież denso lepiej się zachowują ale są 2 x droższe - może się skusze po nowym roku
- Mawerix
- Zafiromaniak
- Imię: Szczepan
- Auto: ZB 1.9
- Oznaczenie silnika: CDTI
Ja we wcześniejszym aucie miałem Motogum i byłem bardzo zadowolony niestety potrzebą chwili i dostępności od ręki kupiłem Valeo choć wiedziałem że w zimie będą chrobotać po szybie ale łudziłem się że nie z neta to może jakość lepsza, nić podobnego tak samo słabe na dodatek jedną zgubiłem na autostradzie i puki co wpadła jakaś marketówka która sobie radzi lepiej niż valeo, po zimie na przód zakładam komplet Motogum --> http://www.motoakces.pl/plaskie-wyciera ... 60-mm.html
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo