Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
A ja mam pytanie dotyczące środkowej ramki radia i panelu klimatyzacji
- czy były jakieś różnice w przed liftingiem a po liftingu
Chcę zmienić na inny niż mam (srebrny ) , jest parę na Allegro ale na zdjęciach panel z 2006 wygląda tak samo jak z 2010 .
Jak ktoś coś wie to proszę pisać
...szukam w kolorze Piano black konsolę i elementy z kierownicy , wszystko musi być w super stanie bez rysek i przetarć . Konsola ma być na dwa przyciski.
Nie wiem tylko czy jest różnica między wersją Angielską a zwykłą.
Jak masz jakąś fajną to pisz na PW albo GG 3370373
dobra rada z mojej strony: jeśli szukasz czarnego kompletu to wiedz że nie ma możliwości żeby nie miał mikro rysek tak jak na telefonie, czarnej obudowie telewizora itp. widocznych dopiero w ostrym świetle a tym bardziej nie kupuj nic z allegro chyba że jest nowe bo pieniądze będą wyrzucone w błoto
od anglika pasuje
od siebie mogę doradzić że możesz wszystkie elementy rozebrać i pomalować na czarny fortepian z palety audi
Witam, od jakiegoś czasu poszukuje przedniego zderzaka do opla zafira rocznik 2006 kolr Z 157 i mam problem Podpowiedzcie mi czy zderzak z kratką na halogeny z rocznika 2005-2008 będzie pasował do auta, w ktorym była kratka bez otworu? Już jie wiem czego mam szukać
Julmo pisze:Witam, od jakiegoś czasu poszukuje przedniego zderzaka do opla zafira rocznik 2006 kolr Z 157 i mam problem Podpowiedzcie mi czy zderzak z kratką na halogeny z rocznika 2005-2008 będzie pasował do auta, w ktorym była kratka bez otworu? Już jie wiem czego mam szukać
Do nr nadwozia 82....... lub 8G były przed liftem, z kratkami czy bez nie powinno być różnicy - szukaj przedliftowy.
Kratki są identyczne tylko mają dziurę na halogen lub nie.
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT