Spasowanie elementów nadwozia z początku produkcji
Spasowanie elementów nadwozia z początku produkcji
Witam serdecznie.
Chciałem się zapytać posiadaczy Zosiek z lat produkcji głównie 2005 i początek 2006 czy też macie źle spasowany przód samochodu. Chodzi o odstające lampy... U mnie odstają przy grilu jakiś prawie centymetr ( listopad 2005). Gdzieś kiedyś wyczytałem, że to wada z początkowych lat produkcji i dopiero od połowy 2006 poprawili ale jakoś mi to spokoju nie daje...
Jak to wygląda u Was ?
Pozdrawiam
Chciałem się zapytać posiadaczy Zosiek z lat produkcji głównie 2005 i początek 2006 czy też macie źle spasowany przód samochodu. Chodzi o odstające lampy... U mnie odstają przy grilu jakiś prawie centymetr ( listopad 2005). Gdzieś kiedyś wyczytałem, że to wada z początkowych lat produkcji i dopiero od połowy 2006 poprawili ale jakoś mi to spokoju nie daje...
Jak to wygląda u Was ?
Pozdrawiam
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
rafant4011 pisze:Wniosek?mpendzik pisze:Może coś w tym jest, ale dzisiaj widziałem kilka zafir na parkingach i w sumie jedna miała tylko odstające lampy - trzy miały spasowanie praktycznie idealnie. Ciężko wysunąć jakieś wnioski. Poobserwuje jeszcze :-)
Pozdrawiam.
trzy z tych czterech Zosiek były walone z przodu
u mnie są wysunięte i pewnie tak ma być
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
- PiotrWie
- Mieszkaniec
- Imię: Piotr
- Auto: Opel Zafira
- Model: Family
- Oznaczenie silnika: A18XEL
Nie poprawili tego do końca - w naszej ( wrzesień 2014, jeden z ostatnich egzemplarzy ZB) też wystają jakieś pół centymetra
Ostatnio zmieniony 25 sty 2017, 21:23 przez PiotrWie, łącznie zmieniany 1 raz.
PiotrWie