Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kacza1982 pisze:Wszystko zależy czy zakładałeś sam czy warsztat, bo jeżeli warsztat to raczej nie będzie problemu, a jeżeli sam to pewnie poleci masa pytań kto montował i zapewne dostaniesz kontrę typu - źle zamontowana przez niewykwalifikowanego człowieka... nie życzę tego i trzymam kciuki, aby poszło po Twojej myśli
ps. wada fabryczna jak najbardziej na miejscu
Chłodnica klimatyzacji - skraplacz zakładana była w zakładzie mechaniki samochodowej. Na karcie gwarancyjnej mam stosowną pieczątkę.
Chłodnicę póki co zgłoszę na gwarancjię. jesli to nie poskutkuje to - towar niezgodny z umową.
ekmir pisze:Osuszacz jest w kpl. z chłodnicą klimatyzacji.
Jak się zabrać do tych węży ? Jak je zdemontować ?
Jak zadajesz takie pytania to daruj sobie co kolwiek bo stracisz więcej niż zyskasz.po za tym jak oddajesz to na reklamację to te powinni Ci oddac za mechanika.ja tak kiedyś miałem jak reklamowałem pompę wody
ryba1 pisze:
Jak zadajesz takie pytania to daruj sobie co kolwiek bo stracisz więcej niż zyskasz.po za tym jak oddajesz to na reklamację to te powinni Ci oddac za mechanika.ja tak kiedyś miałem jak reklamowałem pompę wody
ryba1 pisze:
Pytam bo nigdy tego nie robiłem.
Najlepiej zadzwoń do mnie.z Tel kiepsko się piszę.a do domu wracam dopiero w czwartek