Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
SKRAPLACZ, ZESP., ZE ZBIORNIKIEM ODWADNIAJĄCYM, KLIMATYZACJA (IDENT RS) (OPRÓCZ OPC) (NIE UŻYWANE Z POJAZEEM LIFTOWANYM) (OPR.SINGAPURU) (JNS - STOSOWAĆ 95515190 - nr części, 1850291 - nr katalogowy)
Potrzebuję numerów katalogowych do: chłodnicy klimatyzacji oraz przewodów klimatyzacji wychodzących ze sprężarki.
Numer VIN: WOLOTGF7542018506
Dziękuję i pozdrawiam.
SKRAPLACZ, ZESP., ZE ZBIORNIKIEM ODWADNIAJĄCYM, KLIMATYZACJA (IDENT RS) (OPRÓCZ OPC) (NIE UŻYWANE Z POJAZEEM LIFTOWANYM) (OPR.SINGAPURU) (JNS - STOSOWAĆ 95515190 - nr części, 1850291 0 nr katalogowy)
Wyczyscilem i "odgrzebalem" czy to możliwe, że to nr katalogowy zbiorniczka 24412804 ?
Przeszperalem allegro i sklepy online, ale nie ma zbiorniczka o takim numerze 24...
tomaszek pisze:Wyczyscilem i "odgrzebalem" czy to możliwe, że to nr katalogowy zbiorniczka 24412804 ?
Przeszperalem allegro i sklepy online, ale nie ma zbiorniczka o takim numerze 24...
potrzebuje typ sprężarki klimatyzacji w mojej zafirze
Nr Vin W0L0TGF7542042038
Bardziej szczegółowo chodzi mi o sprzęgło, które odkręciło mi się w trasie i odpadło, gdyby była możliwość to nie pogardze jakimś rzutem na sprężarkę klimy od strony koła pasowego na którym jest sprzęgło, no i może jakąś cene z aso tego sprzęgiełka, i śruby która je mocuje
Fabrycznie ta śruba jest na klej, wymieniałem cewke i już tej śruby nie kleiłem, i w trasie po dwóch latach poleciało sprzęgło razem ze śrubą...
potrzebuje typ sprężarki klimatyzacji w mojej zafirze
Nr Vin W0L0TGF7542042038
Bardziej szczegółowo chodzi mi o sprzęgło, które odkręciło mi się w trasie i odpadło, gdyby była możliwość to nie pogardze jakimś rzutem na sprężarkę klimy od strony koła pasowego na którym jest sprzęgło, no i może jakąś cene z aso tego sprzęgiełka, i śruby która je mocuje
Fabrycznie ta śruba jest na klej, wymieniałem cewke i już tej śruby nie kleiłem, i w trasie po dwóch latach poleciało sprzęgło razem ze śrubą...
W katalogu jest cała sprężarka:
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT