Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
glaziu234 pisze: ↑01 lip 2018, 17:18
Witam proszę o numer OEM Skraplacza klimatyzacji pod VIN:W0L0TGF7532077253 i od razu jeśli mogę prosić o numer sworznia wahacza
SKRAPLACZ, ZESP., ZE ZBIORNIKIEM ODWADNIAJĄCYM, KLIMATYZACJA (IDENT RS) (OPRÓCZ OPC) (NIE UŻYWANE Z POJAZDEM LIFTOWANYM) (OPR.SINGAPURU) (JNS - STOSOWAĆ 95515190 18 50 291)
Jest to pierwszy mój post tutaj więc chciałem się przywitać i wszystkich pozdrowić.
Mój numer vin - w0l0tgf75y2199196
proszę o zidentyfikowanie jaki mam model kompresora klimy, tabliczka nieczytelna a wszystkie kompresory wyglądają nieco inaczej. Tzn. mój ma dwie osobne rury(jedna na srodku a druga na końcu) a wszystkie na które patrzyłem maja rury zespolone na końcu kompresora.
Jest to pierwszy mój post tutaj więc chciałem się przywitać i wszystkich pozdrowić.
Mój numer vin - w0l0tgf75y2199196
proszę o zidentyfikowanie jaki mam model kompresora klimy, tabliczka nieczytelna a wszystkie kompresory wyglądają nieco inaczej. Tzn. mój ma dwie osobne rury(jedna na srodku a druga na końcu) a wszystkie na które patrzyłem maja rury zespolone na końcu kompresora.
Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam.
Nie pomogę - zapytaj w ASO, jak wpiszę Twój nr VIN znika mi nr części.
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
Witam - bardzo proszę o zidentyfikowanie kompresora klimy w mojej Zośce, jeszcze ewentualnie skraplacza. - WIN : V0L0TGF75Y2052532.
Nie wiem co się stało - 3 tygodnie temu wymieniona chłodnica, wentylator i zaś podczas jazdy przestała działać klima - nie załącza się w ogóle ;-(
Z góry wielkie dzięki.
Ostatnio zmieniony 10 lip 2018, 12:16 przez fiolet, łącznie zmieniany 1 raz.
fiolet pisze: ↑10 lip 2018, 12:09
Witam - bardzo proszę o zidentyfikowanie kompresora klimy w mojej Zośce, jeszcze ewentualnie skraplacza. - WIN : V0L0TGF75Y2052532.
Nie wiem co się stało - 3 tygodnie temu wymieniona chłodnica, wentylator i zaś podczas jazdy przestała działać klima - nie załącza się w ogóle ;-(
Z góry wielkie dzięki.
Nie pomogę - zapytaj w ASO, jak wpiszę Twój nr VIN znika mi nr części.
Dziękuję - a powiedzą w ASO ? Mam ten sam problem co kolega z postu wyżej - sprężarka jest inna, najprawdopodobniej Denso 7SB16C ale nie wiadomo jaki numer ;-(.
witam nie wiem jakim cudem ale odpadł mi "dekiel" SPRZĘGŁO KOMPRESORA KLIMATYZACJI i nie wiem czy dostane go samego czy tylko w komplecie z kołem pasowym i cewką mój numer vin W0L0TGF75Y2131061 z góry dzięki za pomoc
19rudy90 pisze: ↑07 sie 2018, 12:54
witam nie wiem jakim cudem ale odpadł mi "dekiel" SPRZĘGŁO KOMPRESORA KLIMATYZACJI i nie wiem czy dostane go samego czy tylko w komplecie z kołem pasowym i cewką mój numer vin W0L0TGF75Y2131061 z góry dzięki za pomoc
Nie pomogę - zapytaj w ASO Opla.