Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Niezle, mnie sie rozlalo jak wyczepilem nagrzewnice
podloz sobie wielka folie pod caly ten obszar pod kokpitem, zrob w calej kabinie taka niecke z folii.
Bedzie mniejszy bajzel.
Scorpio I Lift-back 2.0(OHC)>VW Golf III Variant 1.9TDI(ALE)> ZA 2.0(Y20DTH)>ZC 2.0 (A20DT)
Mam watpliwosci, nie jego, nie bedzie dbal, ktos juz opisywal ze z ASO mial zalane po wymianie, wiec nie ma silnych na to.
Jak ktos sam tego nie przerobi i nie wie jak to zrobic "dla siebie" to watpie w 100% skutecznosc.
Scorpio I Lift-back 2.0(OHC)>VW Golf III Variant 1.9TDI(ALE)> ZA 2.0(Y20DTH)>ZC 2.0 (A20DT)
ja mam juz zrobiony specjalite pojemniczek pod nagrzewnice. troche problem z włozeniem, ale wchodzi elegancko, ma wanienke i dwa duze pojemniki z lewej i prawej strony takze nie ma mowy o zalewniu
2.0 dti '01 i 1.9cdti '10. opcline
it's forfit śwagier!
Wlasnie tez myslalem o tym zeby zrobic z aluminium rynienke ktora oddawalaby zawartosc do zbiornika od klimy.
Jak masz foteczke to zapodaj-moze jeszcze cos sie udoskonali. W sumie dziwne ze nie pomysleli o tym w fabryce
Ta wymiana to male piwo w porownaniu z balaganem ktory sie z tym wiaze... ale jak tak slucham ze toyota znow dala ciala .... to wole ta trefna nagrzewnice