Słabo grzeje.
- paweldm
- Zafiromaniak
- Imię: Paweł
- Auto: Peugeot 308SW
- Model: P308
- Oznaczenie silnika: A20DTH
Słabo grzeje.
Czy powodem jest niska temperatura zewnętrzna, czy cos się nie domyka. Komputer temperaturę cieczy podczas jazdy pokazywał 80-85 st.C.
Jest Peugeot 308SW 2.0Bluehdi i Meriva B 1.7cdti
Była Zafira A 1.8 16v lpg i B 2.0 Turbo +lpg oraz zastawa, polonez, tempra, espace II i IV omega B, tigra, C3, C4 Grand Picasso, Outlander II, Berlingo III, Astra J 2.0cdti, Peugeot 308
Była Zafira A 1.8 16v lpg i B 2.0 Turbo +lpg oraz zastawa, polonez, tempra, espace II i IV omega B, tigra, C3, C4 Grand Picasso, Outlander II, Berlingo III, Astra J 2.0cdti, Peugeot 308
-
- Debiutant
- Model:
- Kontakt:
Ja mam też dziwny problem. Silnik nagrzany do 95 stopni a w środku raz grzeje (ale nie tak jak w starej astrze f) raz leci letnie powietrze. Mimo ustawienia nadmuchu na 3 pozycje dmucha tylko na nogi... dziwne...
Zafira B fl climatronic
Zafira B fl climatronic
...:::www.PioMar.co:::...
witam jestem nowy na forum i nie wiem jeszcze co i jak ale mam gigant problem.Dzieja sie u mnie dziwne rzeczy tj dmuchawa nie wylacza sie po wyjeciu klucza a gdy zmieniam polozenie kierownicy to funkcje klawiszowe na niej nie odpowiadaja tym co maja byc np chce uzyc sygnaly a podglasnia mi sie radio i takie tam a wszystko to dzieje sie tylko przy zalaczonych swiatlach.Gdy wylacze swiatla wszystko dziala jak ta lala.PROSZE O PILNA POMOC
- paweldm
- Zafiromaniak
- Imię: Paweł
- Auto: Peugeot 308SW
- Model: P308
- Oznaczenie silnika: A20DTH
Panowie, gdzie znajduje się czujnik temperatury wewnętrznej? To jest ta wystająca półkula przy 7-mym głośniku, czy to jest tylko czujnik naświetlenia.
Jest Peugeot 308SW 2.0Bluehdi i Meriva B 1.7cdti
W zderzaku w dolnej maskownicy (bardziej z lewej strony).
Ta półkula to tak jak piszesz czujnik nasłonecznienia dla klimatronika.
Ta półkula to tak jak piszesz czujnik nasłonecznienia dla klimatronika.
Diagnostyka komputerowa.Odzyskiwanie kodu security (Opel carpass). Rozszerzanie funkcji komputera pokładowego - wszystkie modele Opla.Dokładanie tempomatu i inne mody.Wymiana modułu CIM.
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Masz klimatronik?Jak tak sterownik dmuchawy do wymiany tzw jeż.romanPRO72 pisze: dmuchawa nie wylacza sie po wyjeciu klucza
Zmniejsz natężenie podświetlenia i zobacz czy się poprawiło.romanPRO72 pisze: a gdy zmieniam polozenie kierownicy to funkcje klawiszowe na niej nie odpowiadaja tym co maja byc np chce uzyc sygnaly a podglasnia mi sie radio i takie tam a wszystko to dzieje sie tylko przy zalaczonych swiatlach.Gdy wylacze swiatla wszystko dziala jak ta lala.PROSZE O PILNA POMOC
Diagnostyka komputerowa.Odzyskiwanie kodu security (Opel carpass). Rozszerzanie funkcji komputera pokładowego - wszystkie modele Opla.Dokładanie tempomatu i inne mody.Wymiana modułu CIM.