heko pisze:..pytanie nie powinno brzmieć czy to dobra cena...a czy zrobione to będzie profesjonalnie, jeśli chodzi o modyfikację w sterowniku, bo jeśli to wgranie gotofffca piratem ES, to raczej nie koniecznie ...co do chiptuningu bez hamowni, się nie wypowiadam...wystarczy zapytać kolegów którzy mieli robione programy na miejscu..i widzieli ze jednak wymaga to troszkę pracy i poprawek...ale "dupohamownią" się tego nie zobaczy
Co do Chipa to się głęboko zastanowię bez hamowni to troszkę lipa no i nie wiesz ile dokładnie było przyrostu. A co do DPF jak będzie potrzeba to go u niego usunę z tego co mi mówił to robi to tak jak by wychodził z fabryki bez DPF i że nie wgrywa gotowca robi to przez sterownik.
BTW : heko
Zawsze musi być ktoś pierwszy kto sprawdzi gościa...czy robi dobrze i czy się nic nie dzieje i dopiero po jakimś czasie się okaże czy zrobił źle czy dobrze.
Wiem że temat DPF masz w małym palcu ja dopiero raczkuję w tym temacie i dlatego zapytałem o zdanie forumowiczów i bardzo dziękuję za wszystkie sugestie.