Opel Zafira 2.2 125 Km - Szczecin
Moderator: Tunio999
Opel Zafira 2.2 125 Km - Szczecin
Witam.
Dziś jadę oglądać ten oto egzemplarz http://otomoto.pl/opel-zafira-C26287113.html
na co zwrócić szczególną uwagę przy o oględzinach i o co pytać? Z góry dziękuję za pomoc. Cena wg. was jest odpowiednia co do stanu jaki widać na zdjęciach?
Dziś jadę oglądać ten oto egzemplarz http://otomoto.pl/opel-zafira-C26287113.html
na co zwrócić szczególną uwagę przy o oględzinach i o co pytać? Z góry dziękuję za pomoc. Cena wg. was jest odpowiednia co do stanu jaki widać na zdjęciach?
Ostatnio zmieniony 08 paź 2012, 21:32 przez nurgle, łącznie zmieniany 3 razy.
- Maciek
- Zafiromaniak
- Auto: Z20LET
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Z20LET
Tylne lampy poliftowe, być może właściciel jest fanem ZA i te mu się bardziej podobają
Przebieg 195kkm - taki "akurat" do sprzedaży. Kiera starta, 100kkm w 4 lata zrobił, to wcześniej za dużo się nie najeździła (95 tysięcy w 6 lat :> ).
Cena chyba z tych niższych na allegro, więc nie ma co na miejscu wydziwiać, że coś było robione/lub jest do zrobienia
Przebieg 195kkm - taki "akurat" do sprzedaży. Kiera starta, 100kkm w 4 lata zrobił, to wcześniej za dużo się nie najeździła (95 tysięcy w 6 lat :> ).
Cena chyba z tych niższych na allegro, więc nie ma co na miejscu wydziwiać, że coś było robione/lub jest do zrobienia
-
- Mieszkaniec
- Model:
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Nr katalogowe częścinurgle pisze:Kupiony. Mam teraz takie pytanie bo chciałem rozłożyć 3 rząd siedzeń i brakuję bolców, żeby je zablokować po rozłożeniu i nie za bardzo wiem pod jaką nazwą takiego elementu szukać jak by ktoś mógł mnie nakierować byłbym wdzięczny;)
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.