Zafira A 1.8 2004

Moderator: Tunio999

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
bykmark
Mieszkaniec
Imię: Marek
Auto: Zafira
Model: A
Oznaczenie silnika: Z18XE
#16 Post autor: bykmark »

glonik21 pisze:Baranek jest u mnie na kazdych drzwiach a z jedna szyba tez mam tak dziwnie ze jednej strony jest 2004 a z drugiej 2005 ;)
też nie dziwne - od nowości mam szyby 2003 i 2004 - boczne

brzuch0

#17 Post autor: brzuch0 »

http://www.autopawel.dbv.pl/news.php szukaj u tego sprzedawcy samochody u niego schodzą szybko. .
Miał już chyba z 3 zafirki tylko ze w przeciągu pół roku po ok 18 tys z końcówki produkcji wersji A (ostania miał jakieś 2 tyg temu)
Znajomy z pracy kupował u niego co prawda Peugeota 307, ale jego stan igła .
Tutaj znalazłem ale nie wiem czy aktualne http://www.autotrader.pl/opel_zafira_1_ ... 22806317/d

anghelinni

#18 Post autor: anghelinni »

bykmark - dziś obejrzałem kolejne kilka sztuk i z tymi szybami jest różnie. Niektóre mają tak jak opisujecie, czyli z roku produkcji samochodu albo o jeden wcześniejszego, w różnych konfiguracjach, a niektóre mają wszystkie z roku produkcji poza przednią, która jest z wcześniejszego roku. Być może zależy to od miejsca, gdzie auto zostało wyprodukowane...

brzuch0 - dzięki za namiary, myślę że wkrótce skontaktuję się z tym Panem i podpytam jakie są możliwości jeśli idzie o Zafiry.

[ Dodano: Sro Paź 03, 2012 07:05 ]
Byłem u Pana w Mikołowie, akurat posiadał ładną Zafirkę z 2003r. Ostatecznie zdecydowałem się jednak na zakup w Kleszczowie, pojawiła się tam kolejna Zafira, 2004, też bardzo fajna. Obu handlarzy mogę polecić - jeśli ktoś szukałby auta, to rzeczywiście sprowadzają auta w bardzo dobrym stanie.

Dziękuję wszystkim za porady i pomoc!

Awatar użytkownika
Bodek
Zafiromaniak
Imię: Bodek
Auto: Zafira_B_Cosmo
Model: ZB
Oznaczenie silnika: Z19DT

#19 Post autor: Bodek »

Temat wyczerpany - Zamykam i Archiwum.
:lis:

"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.

Zablokowany

Wróć do „Archiwum ogłoszeń - Zafira A”