Opel Zafira klimatronic serwis lift okazja- Radziejów
Moderator: Tunio999
Opel Zafira klimatronic serwis lift okazja- Radziejów
Uploaded with ImageShack.us
http://otomoto.pl/opel-zafira-klimatronic-serwis-lift-okazja-C29736279.html
Witam. Ktoś z kolegów/koleżanek interesował się już może tym egzemplarzem?
PS. Mam nadzieje , że tym razem dobrze założony temat
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Może było umyte i coś tam jeszcze po rynienkach pospływałoTunio999 pisze:Autko nie głupie ale interesuje mnie ta plama na drodze :> pierwsza i druga fotka...
ale autko wygląda przyzwoicie, nad lakierem trzeba by było troszkę popracować - taki jakiś zmatowiony.
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
koła podmienione - w elegance powinny być raczej alu - ponadto zwróć uwagę na opony - przód lewa kierunkowa, przód prawa asymetryczna (!)
pytanie: kto zakłada na jedną stronę opony kierunkowe a na drugą asymetryczną? chyba że lewy przód to zapas?
lewy tył też asymetryczna i w dodatku obie po lewej wyglądają na zimówki
wiadomo - to tylko opony, nic nie rozstrzygająca sprawa, ale daje do myślenia (sam kupował używane z Niemiec więc wiem jak to jest )
proś o VIN, a przed zakupem oględziny podwozia i diagnostyka TECHem (obowiązkowo)
pytanie: kto zakłada na jedną stronę opony kierunkowe a na drugą asymetryczną? chyba że lewy przód to zapas?
lewy tył też asymetryczna i w dodatku obie po lewej wyglądają na zimówki
wiadomo - to tylko opony, nic nie rozstrzygająca sprawa, ale daje do myślenia (sam kupował używane z Niemiec więc wiem jak to jest )
proś o VIN, a przed zakupem oględziny podwozia i diagnostyka TECHem (obowiązkowo)
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
OK - Archiwummaksimus pisze:Dziekuje wszystkim za cenne uwagi, ale wlasnie dzwonilem wydebic VIN i okazalo sie , ze juz sprzedana.
Ciekawe czy nowy wlasciciel pochwali sie nabytkiem na forum?
Temat do zamkniecia.
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.