Zafira 1,8 Rzeszów
Moderator: Tunio999
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Zafirka jest w Rzeszowie, Pan jest drugim właścicielem, gaz zakładał sam, serwisuje osobiście, ale nie w ASO, brak kolizji i uszkodzeń (przynajmniej tak twierdzi), przebieg autentyczny - silnik pracuje bez zarzutuitey pisze:w 2010 roku z tego co wiem ostatnia wizyta w salonie i przebieg 186kkm.
Kupiony o ile dobrze rozkodowałem w reg-benz mielec, serwisowany w auto-styl krasne i auto-watkem rzeszów.
Numer rejestracyjny z rozkodowania vinu i tego co wyszło z serwisu się różni, mimo, że początek RZ XXXXX.
Do obejrzenia w ciągu dnia na telefon w rejonie wylotowym na Kraków - ulica mi znana
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Widocznie wszystkim mówi to samoitey pisze:Bodek, dzwoniłeś, czy może mam wyjątkowe szczęście i znasz auto osobiście? Potwierdziło się to, co mi mówił.
autka nie widziałem
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
- Luko
- Mieszkaniec
- Imię: Łukasz
- Auto: Opel Zafira B 1.8
- Oznaczenie silnika: Z18XER
ISO-fixy powinny już być w tym aucie. (UD0 chyba oznacza ISO-fixa, czy może jednak AN4 ?)
Widzę, że prawie kupiłeś to auto a powinieneś do tego podejść z zimną głową.
Trochę wysoka cena jak za rok 2001 i ten przebieg. Najlepiej żebyś osobiście obejrzał auto, albo ewentualnie jeśli się chłopakom przy spocie uda obejrzeć to jeszcze lepiej, a najlepiej z OP-COMem.
Kierownica obszyta w paskudny sposób, zobacz jak wygląda na godz 6 była już skórzana, a przy tym przebiegu nie powinna wyglądać strasznie, skoro auto miało tylko dwóch właścicieli. Ciekawe co się na fotelach kryje pod tymi pseudo-pokrowcami.
Nie ma zdjęć deski rozdzielczej, ciekawe czy ma rysy. Trzeba obejrzeć dokładnie, ale obawiam się że środek mocno wyeksploatowany.
Dopytaj dokładnie kiedy założono gaz i przy jakim przebiegu, sprawdź papiery do instalacji, zapytaj do kiedy butla ma homologację.
Trochę za mało zdjęć i za słabe, żeby się dokładniej poprzyglądać.
Widzę, że prawie kupiłeś to auto a powinieneś do tego podejść z zimną głową.
Trochę wysoka cena jak za rok 2001 i ten przebieg. Najlepiej żebyś osobiście obejrzał auto, albo ewentualnie jeśli się chłopakom przy spocie uda obejrzeć to jeszcze lepiej, a najlepiej z OP-COMem.
Kierownica obszyta w paskudny sposób, zobacz jak wygląda na godz 6 była już skórzana, a przy tym przebiegu nie powinna wyglądać strasznie, skoro auto miało tylko dwóch właścicieli. Ciekawe co się na fotelach kryje pod tymi pseudo-pokrowcami.
Nie ma zdjęć deski rozdzielczej, ciekawe czy ma rysy. Trzeba obejrzeć dokładnie, ale obawiam się że środek mocno wyeksploatowany.
Dopytaj dokładnie kiedy założono gaz i przy jakim przebiegu, sprawdź papiery do instalacji, zapytaj do kiedy butla ma homologację.
Trochę za mało zdjęć i za słabe, żeby się dokładniej poprzyglądać.
Moja Zafira
Idiotów na świecie jest niewielu, ale są tak sprytnie porozstawiani, że spotykasz ich na każdym kroku...
Idiotów na świecie jest niewielu, ale są tak sprytnie porozstawiani, że spotykasz ich na każdym kroku...