Opel Zafira 1,8 16V Xenon SKÓRA-Automat śliczna z niemiec
Moderator: Tunio999
Opel Zafira 1,8 16V Xenon SKÓRA-Automat śliczna z niemiec
http://otomoto.pl/oferta/opel-zafira-1- ... y4Zor.html
Co myślicie o tym aucie jak bym chciał przerobić na skrzynie manual ?Cena myślę że dobra, coś by pewnie urwał.
Co myślicie o tym aucie jak bym chciał przerobić na skrzynie manual ?Cena myślę że dobra, coś by pewnie urwał.
Ostatnio zmieniony 20 maja 2015, 18:34 przez Pietrzek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Świeci się samochodzik z kluczem - są jakieś błędy
Jak dla mnie automat
Wygląda nieźle - nie zniszczone - może warto oglądnąć na żywo i ocenić.
Jak dla mnie automat
Wygląda nieźle - nie zniszczone - może warto oglądnąć na żywo i ocenić.
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
- miodzik
- Zafiromaniak
- Imię: Marcin
- Auto: Zafira
- Model: A
- Oznaczenie silnika: Y20DTH
Powiem Ci Piotrek, że mi się ona podoba. Jest trochę unikatowa moim zdaniem.
Sprawdziłbym tę Zafirę komputerowo i jak by się okazało, że blacharsko jest w porządku to poważnie bym się zastanowił na Twoim miejscu.
Felgi Alu 17" nie są standardem do takiego wyposażenia. 16 tak. Wg mnie tu ktoś raczej się starał się zadbać o komfort i wygląd auta.
Sprawdziłbym tę Zafirę komputerowo i jak by się okazało, że blacharsko jest w porządku to poważnie bym się zastanowił na Twoim miejscu.
Felgi Alu 17" nie są standardem do takiego wyposażenia. 16 tak. Wg mnie tu ktoś raczej się starał się zadbać o komfort i wygląd auta.
-
- Zafiromaniak
- Imię: Maciej
- Auto: seria 3
- Model: e46
- Oznaczenie silnika: M47,M54
Jak na 1.8 bogato wyposażona nawet listwy w kolor jeśli oryginalnie to też rzadko spotykany full kolor w takim odcieniu... zdjęcia robione zaraz po umyciu chce może ukryć nie doskonałości lakieru bądź różne odcienie na elementach... Co do Automatu super sprawa jak jest zadbany masz cisze i spokój sam szukałem w automacie, ale nie znalazłem
Wnętrze lubię jasne skóry tutaj robi to dla mnie na +
Co dalej jak się przyjrzysz zderzak przedni jest uszkodzony lewy narożnik plus z lusterka schodzi czerń auto albo mało zadbana lakierniczo albo stało w kiepskich warunkach np. przy drodze (sól) nie spotkałem się by tak przy lusterku działo się w Zafirze A :> dodatkowo widzę dosyć spore zadrapanie na prawym błotniku rysa to to nie jest
Gdybyś jechał oglądać przede wszystkim sprawdź skrzynię nie może szarpać i nie może przeciągać zmiany biegów usłyszysz takie specyficzne przeciąganie jakby sprzęgło ślizgało oznacza to mocne zużycie skrzyni przez nieprawidłowe użytkowanie, system sport musi ciągnąc auto do wyższych obrotów i szybciej reagować na tzw. Kick
Wnętrze lubię jasne skóry tutaj robi to dla mnie na +
Co dalej jak się przyjrzysz zderzak przedni jest uszkodzony lewy narożnik plus z lusterka schodzi czerń auto albo mało zadbana lakierniczo albo stało w kiepskich warunkach np. przy drodze (sól) nie spotkałem się by tak przy lusterku działo się w Zafirze A :> dodatkowo widzę dosyć spore zadrapanie na prawym błotniku rysa to to nie jest
Gdybyś jechał oglądać przede wszystkim sprawdź skrzynię nie może szarpać i nie może przeciągać zmiany biegów usłyszysz takie specyficzne przeciąganie jakby sprzęgło ślizgało oznacza to mocne zużycie skrzyni przez nieprawidłowe użytkowanie, system sport musi ciągnąc auto do wyższych obrotów i szybciej reagować na tzw. Kick
Dzięki wszystkim za cenne porady (wiedziałem że można na was liczyć), obecnie czekam na więcej zdjęć i nr vin od sprzedającego (obiecał że doślę), jak rozmawiałem z nim przez telefon to za dużo o historii auta nie ma do powiedzenia, mam do niego ponad 300km i nie był by to problem gdybym miał więcej czasu, trzeba liczyć cały dzień .