Opel Zafira 1.8 BENZYNA 7-OSÓB Z NIEMIEC

Moderator: Tunio999

Wiadomość
Autor
NasKillah

Opel Zafira 1.8 BENZYNA 7-OSÓB Z NIEMIEC

#1 Post autor: NasKillah »

Witam Wszystkich.
Jestem tu nowy i zamierzam dołączyć do Waszego grona i również rozkoszować się jazdą Zafirką.

Upatrzyłem sobie takie coś:
Obrazek

http://otomoto.pl/opel-zafira-1-8-benzy ... 39617.html

Bardzo proszę o opinie.

Awatar użytkownika
Luko
Mieszkaniec
Imię: Łukasz
Auto: Opel Zafira B 1.8
Model: ZB
Oznaczenie silnika: Z18XER

#2 Post autor: Luko »

Przebieg wydaje mi się trochę niski jak na taką cenę. Kierownicy dobrze nie widać więc ciężko stwierdzić stan zniszczenia. Nie mniej jednak auto jest bardzo dobrze wyposażone więc warto się jemu przyjrzeć dokładniej.
Dla mnie ma jeden spory minus - osobiście bardzo nie lubię mytych silników :zolta:
Jeśli ogłoszenie będzie za tydzień aktualne to mogę zerknąć na to auto bo akurat jadę do Niska.
Moja Zafira

Idiotów na świecie jest niewielu, ale są tak sprytnie porozstawiani, że spotykasz ich na każdym kroku...

Awatar użytkownika
miodzik
Zafiromaniak
Imię: Marcin
Auto: Zafira
Model: A
Oznaczenie silnika: Y20DTH

#3 Post autor: miodzik »

zdjęcia średniej jakości, to dobrze z jednej strony, że nie podpicowane ale samo auto uszykowane na handel. Na pierwszy rzut oka wydaje się być warta zainteresowania. Co do wyposażenia. Zdobądź VIN, rozkoduj na forum, będziesz wiedział z jakim wyposażeniem opuściła fabrykę.

Co do kierownicy. Stan zużycia poznasz jeszcze po gumach na pedałach, lewarku zmiany biegów, wytarcia boku drzwi od strony kierowcy i wygniecenia siedziska.

Przebieg wg mnie mocno podejrzany. Z tych roczników auta mają średnio po 200 tys.

Ale zrażać się nie ma co, nawet jeśli licznik jest sporo cofnięty. O ile jest ;)
moja Zafira
Obrazek
Bogu na chwałę, ludziom na pożytek

NasKillah

#4 Post autor: NasKillah »

Witam Ponownie.

Byłem oglądałem i porażka... Rdza już na dobre zagościła. Odpryski lakieru do gołej blachy, parchy, itp itd.

Proszę o zamknięcie tematu.

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Bodek
Zafiromaniak
Imię: Bodek
Auto: Zafira_B_Cosmo
Model: ZB
Oznaczenie silnika: Z19DT

#5 Post autor: Bodek »

OK - Zamykam
:lis:

"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.

Zablokowany

Wróć do „Archiwum ogłoszeń - Zafira A”