opel-zafira-opc-full-opcja-1-8-benz
Moderator: Tunio999
-
- Bywalec
- Imię: Andrzej
- Auto: Opel Astra J 1.6 TB
- Model: AJ
- Oznaczenie silnika: A16LET
Hej
Znajomek szuka zafiry A 1.8 pb najlepiej w pakiecie opc line
Wynalazłem taki egzemplarz:
http://otomoto.pl/oferta/opel-zafira-op ... y4i5F.html
co o nim sądzicie? Jest godny zainteresowania?
Cena może i wysoka, ale to nie jest jeszcze jakas tragedia jeśli auto jest jej warte
Vin podam jak się dowiem...
Znajomek szuka zafiry A 1.8 pb najlepiej w pakiecie opc line
Wynalazłem taki egzemplarz:
http://otomoto.pl/oferta/opel-zafira-op ... y4i5F.html
co o nim sądzicie? Jest godny zainteresowania?
Cena może i wysoka, ale to nie jest jeszcze jakas tragedia jeśli auto jest jej warte
Vin podam jak się dowiem...
Ostatnio zmieniony 07 maja 2015, 11:14 przez bravomen, łącznie zmieniany 2 razy.
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Aż jedna fotka :> , autko czarne, nic nie ma o przebiegu - tylko 1 km , z salonu wyjeżdżają z większym
Ciężko coś napisać jak nie ma na co popatrzeć
Czarne OPC Line - to wszystko.
Opis pojazdu
zafira OPC
w wyposażeniu /poprawiłem błąd orto. :
klimatronik
komputer j.polski
tempomat
parktronik tył
sciemniane lusterko wsteczne
10 air bag
radio+cd+zmieniarka
alu OPC opel
siedzenia sport RECARO
4 el szyby
auto po opłatach przygotowane do rejestracji
obejrzyj inne zafiry na naszej stronie
ubezpieczenie na dojazd do domu+polski przegląd techniczny w cenie
po opisie - wygląda
Czy jest to full opcja - jak pisze sprzedający
Ciężko coś napisać jak nie ma na co popatrzeć
Czarne OPC Line - to wszystko.
Opis pojazdu
zafira OPC
w wyposażeniu /poprawiłem błąd orto. :
klimatronik
komputer j.polski
tempomat
parktronik tył
sciemniane lusterko wsteczne
10 air bag
radio+cd+zmieniarka
alu OPC opel
siedzenia sport RECARO
4 el szyby
auto po opłatach przygotowane do rejestracji
obejrzyj inne zafiry na naszej stronie
ubezpieczenie na dojazd do domu+polski przegląd techniczny w cenie
po opisie - wygląda
Czy jest to full opcja - jak pisze sprzedający
Ostatnio zmieniony 07 maja 2015, 11:23 przez Bodek, łącznie zmieniany 2 razy.
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
- miodzik
- Zafiromaniak
- Imię: Marcin
- Auto: Zafira
- Model: A
- Oznaczenie silnika: Y20DTH
Ja mam zdjęć dużo więcej.
Przebieg sądząc po wnętrzu duży być nie powinien. Lub był szykowany na handel.
Fotele nie zniszczone i faktycznie Recaro. Oryginalnie nie koniecznie być musiały takie, choć kierownica też jest z OPC.
Zdobądź VIN, żeby zweryfikować wyposażenie..
Jest klimatronik, jest PL, radio nie wiem czy będzie miało sterowanie z kierownicy i wyświetlanie informacji na wyświetlaczu.
lusterko fotochromatyczne też nie jest standardem
Być może faktycznie dobra oferta
Przebieg sądząc po wnętrzu duży być nie powinien. Lub był szykowany na handel.
Fotele nie zniszczone i faktycznie Recaro. Oryginalnie nie koniecznie być musiały takie, choć kierownica też jest z OPC.
Zdobądź VIN, żeby zweryfikować wyposażenie..
Jest klimatronik, jest PL, radio nie wiem czy będzie miało sterowanie z kierownicy i wyświetlanie informacji na wyświetlaczu.
lusterko fotochromatyczne też nie jest standardem
Być może faktycznie dobra oferta
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Gdzie oni takiego Grundiga wytrzasnęli to ja nie wiem
ale CD ma - tak jak pisze Marcin - sprawdź sterowanie z kierownicy inaczej do przeróbki, a to rodzi jakieś tam koszty.
Osobiście za sam wygląd - wywaliłbym
ale CD ma - tak jak pisze Marcin - sprawdź sterowanie z kierownicy inaczej do przeróbki, a to rodzi jakieś tam koszty.
Osobiście za sam wygląd - wywaliłbym
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
- norris_85
- Zafiromaniak
- Imię: Łukasz
- Auto: ZA OPC 290KM/428Nm
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Z20LET
- Kontakt:
OPC a OPC Line...
OPC Line występowało w 2 wersjach, to jest ta mniej zbliżona do oryginału. Grill maski pozostał klasyczny, kierownica sportowa acz jednokolorowa, felgi też są inne niż w pełnym OPC. Recaro w welurze raczej standard dla OPC Line w pełnym OPC są zazwyczaj skóry albo pół-skóry. Nie widziałem też nigdy OPC czy OPC Line ze zwykłym nie fotochromatycznym lusterkiem ale być może tak jak pisze Marcin nie jest to standard.
Radio - myślę że wstawione takie by nie kontrastowało zbytnio nowoczesnym wyglądem z bądź co bądź nieco już starzejącym się wnętrzem ZA.
OPC Line występowało w 2 wersjach, to jest ta mniej zbliżona do oryginału. Grill maski pozostał klasyczny, kierownica sportowa acz jednokolorowa, felgi też są inne niż w pełnym OPC. Recaro w welurze raczej standard dla OPC Line w pełnym OPC są zazwyczaj skóry albo pół-skóry. Nie widziałem też nigdy OPC czy OPC Line ze zwykłym nie fotochromatycznym lusterkiem ale być może tak jak pisze Marcin nie jest to standard.
Radio - myślę że wstawione takie by nie kontrastowało zbytnio nowoczesnym wyglądem z bądź co bądź nieco już starzejącym się wnętrzem ZA.
- Sebu$
- -#Administrator
- Imię: Sebastian
- Auto: Yaponiec
- Model: Inne
- Oznaczenie silnika: Pb1.5
auto z Niemiec i nie jest to Cabrio, spotowe ani też specjalne, a przebieg wzorcowy dla kupujących ...bravomen pisze:... przelot teoretycznie 180 tyś, książka serwisowa ponoć jest ...
... zarezerwowane do jutra do 12.00,
chciałbym mieć auto z rocznym przebiegiem 18 tysi od Niemca co płakał jak sprzedawał i pod kocem w garażu trzymał.
a jak byś chciał książkę serwisowa z dowolnymi wpisami to wystarczy poszukac na ogłoszeniach portalowych.
dał gościu do zrozumienia że łatwo jej nie sprzeda ...
- miodzik
- Zafiromaniak
Sebu$ pisze:dał gościu do zrozumienia że łatwo jej nie sprzeda ...
To stary chwyt handlarzy.bravomen pisze:Auto wspępnie zostało przez kogoś tam zarezerwowane do jutra do 12.00,
Jutro zadzwonisz to się okaże, że rezerwujący kredytu nie dostał..
Tak jak Seba napisał - z negocjacjami cenowymi za wiele się nie zdziała
-
- Zafiromaniak
- Imię: Maciej
- Auto: seria 3
- Model: e46
- Oznaczenie silnika: M47,M54
Czy wy to widzieliście jak te plastiki sie ku*** świecą jakby wylał 3 l oleju roślinnego na te wnętrze przyznam, że nie miałem pojęcia, że Recaro wypuszczało siedzenia w welurze w Zafirach bynajmniej jak dla mnie ten materiał nie wygląda jak oryginalny takie moje spostrzeżenie
Full to nie jest wiem, Recaro nie wychodziło z grzanymi stołkami i z podłokietnikiem zamontowanym w nich :> dwa brak blokady TC
Jak u poprzednika pisałem za ta kaes to to auto musi być igła
Lakier ewidentnie szpikowany chemią jak i wnętrze...
Aaaaa zwróciliście uwagę, że ona już ma Polskie słowa w komputerku? Coś mi się zdaje, że to jakiś magik jest
Full to nie jest wiem, Recaro nie wychodziło z grzanymi stołkami i z podłokietnikiem zamontowanym w nich :> dwa brak blokady TC
Jak u poprzednika pisałem za ta kaes to to auto musi być igła
Lakier ewidentnie szpikowany chemią jak i wnętrze...
Aaaaa zwróciliście uwagę, że ona już ma Polskie słowa w komputerku? Coś mi się zdaje, że to jakiś magik jest
Ostatnio zmieniony 07 maja 2015, 19:30 przez Maćku, łącznie zmieniany 1 raz.
- miodzik
- Zafiromaniak
Tak Maćku ale jeśli ktoś dobrze modził swoją zośkę jak np Sylwek i może poprzedni właściciel należał do jakiegoś Zafira klub dojczland to kto wie... Tam jest więcej maniaków mających fundusze na modernizacje swoich aut.
Uważam, że do każdego auta należy podejść indywidualnie i z pewną dozą nieśmiałości.
Jeśli buda jest cała i nie jest to ulep to czemu nie
Ja bym pojechał obejrzeć
Uważam, że do każdego auta należy podejść indywidualnie i z pewną dozą nieśmiałości.
Jeśli buda jest cała i nie jest to ulep to czemu nie
Ja bym pojechał obejrzeć
- norris_85
- Zafiromaniak
- Auto: ZA OPC 290KM/428Nm
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Z20LET
- Kontakt:
Wychodziło i to nawet w 2 odcieniach.Maćku pisze:przyznam, że nie miałem pojęcia, że Recaro wypuszczało siedzenia w welurze w Zafirach bynajmniej jak dla mnie ten materiał nie wygląda jak oryginalny takie moje spostrzeżenie
Wychodzilo z grzanymi siedzeniami (patrz mój Zefir), jednak z racji profilu fotela nie mają one podłokietnika w oparciu.Maćku pisze: Full to nie jest wiem, Recaro nie wychodziło z grzanymi stołkami i z podłokietnikiem zamontowanym w nich :> dwa brak blokady TC
- Luko
- Mieszkaniec
- Auto: Opel Zafira B 1.8
- Oznaczenie silnika: Z18XER
Człowiek całe życie się uczy, a i tak głupi umiera...norris_85 pisze:Wychodziło i to nawet w 2 odcieniach.Maćku pisze:przyznam, że nie miałem pojęcia, że Recaro wypuszczało siedzenia w welurze w Zafirach bynajmniej jak dla mnie ten materiał nie wygląda jak oryginalny takie moje spostrzeżenieWychodzilo z grzanymi siedzeniami (patrz mój Zefir), jednak z racji profilu fotela nie mają one podłokietnika w oparciu.Maćku pisze: Full to nie jest wiem, Recaro nie wychodziło z grzanymi stołkami i z podłokietnikiem zamontowanym w nich :> dwa brak blokady TC
Dałbym sobie rękę uciąć że takich foteli welurowych z logiem Recaro w ZA nie było i chodziłbym qrna bez ręki teraz...
Co do auta - wyplakowane pięknie, zapas na min 3 mies jazdy zanim kurz siądzie
Przebieg książkowy na diesla, benzyna "powinna " mieć ok 150tys.
Niemiec nie płacze jak sprzedaje już bo do wojny z r.... się szykują i co się da to sprzedają żeby na Pantery kasa była
IMHO auto fajnie wygląda i bez oględzin "na żywo" ciężko powiedzieć coś więcej. Zgadzam się z Marcinem, że warto pojechać i zobaczyć.
Ostatnio zmieniony 08 maja 2015, 01:18 przez Luko, łącznie zmieniany 1 raz.
Moja Zafira
Idiotów na świecie jest niewielu, ale są tak sprytnie porozstawiani, że spotykasz ich na każdym kroku...
Idiotów na świecie jest niewielu, ale są tak sprytnie porozstawiani, że spotykasz ich na każdym kroku...