2004 OPEL ZAFIRA ELEGANCE 1.8 + GAZ KLIMA ALU !!!!
Moderator: Tunio999
2004 OPEL ZAFIRA ELEGANCE 1.8 + GAZ KLIMA ALU !!!!
http://allegro.pl/2004-opel-zafira-eleg ... 05487.html otoz mam jeszcze jedna okazje i prosilbym o o cene wlasnie tej oferty
Temat poprawiłem - Bodek
Temat poprawiłem - Bodek
Ostatnio zmieniony 07 maja 2015, 12:03 przez tomeczek103, łącznie zmieniany 2 razy.
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Daleko nie masz - autko wygląda , może warto się zainteresować
Auto kupione w salonie i serwisowane
Wyposażenie - wersja PL
Auto kupione w salonie i serwisowane
Wyposażenie - wersja PL
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
- Tunio999
- Zafiromaniak
- Imię: Wojtek
- Auto: ex ZB 1.8 SPORT
- Model: 2008
- Oznaczenie silnika: Z18XER
VIN pokaże Ci jak Zośka z fabryki wyjechała - łącznie z jakimi felgamitomeczek103 pisze:I jeszcze jedno pytanie w czym moze pomoc nr vin?? Pomoze mi w ogledzinach samochodu?? Mam tutaj u nie wiem co i jak.W0L0TGF7542221206
- Albert Einstein
-
- Zafiromaniak
- Imię: Maciej
- Auto: seria 3
- Model: e46
- Oznaczenie silnika: M47,M54
Wiesz za Zafire A w tej cenie z tak no może nie full opcją z silnikiem 1.8 chciałbym by ona nie miała zgniłej blachy, żeby to LPG było dobrze dobrane nie robione na pałę... w pewnym sensie tylko kosmetyka spójrz na ceny ZA chociażby z 2002/3 o 3 tys mniej nawet są ładne sztuki...
Jeśli jesteś laikiem weź ją do ASO sprawdzą ją pod każdym względem owszem wyłożysz kilka stówek bodaj max. 300zł sprawdzą bezwypadkowość i cały stan od strony mechanicznej
Na srebrnym lakierze ładnie widać wszelkie zmiany lakiernicze spójrz dokładnie pod kątem szukając jakichkolwiek oznak różnicy odcieni, z dalszej odległości także
tyle mogę ci pomóc z mojej strony może ktoś z forumowiczy Ci pomoże swoją osobą
P.S: za 15k idzie kupić Zafirę A w OPC
Jeśli jesteś laikiem weź ją do ASO sprawdzą ją pod każdym względem owszem wyłożysz kilka stówek bodaj max. 300zł sprawdzą bezwypadkowość i cały stan od strony mechanicznej
Na srebrnym lakierze ładnie widać wszelkie zmiany lakiernicze spójrz dokładnie pod kątem szukając jakichkolwiek oznak różnicy odcieni, z dalszej odległości także
tyle mogę ci pomóc z mojej strony może ktoś z forumowiczy Ci pomoże swoją osobą
P.S: za 15k idzie kupić Zafirę A w OPC
- miodzik
- Zafiromaniak
- Imię: Marcin
- Auto: Zafira
- Model: A
- Oznaczenie silnika: Y20DTH
Maćku ale laika nawet bym nie namawiał na OPC. Zwłaszcza za 15k.
Pełne OPC to nie jest zwykle auto ze zwykłym silnikiem. Wymaga świadomości motoryzacyjnej i .... funduszy.
Za 15k OPC to będzie raczej auto z koniecznością wsadu na kilka tys żeby chodziło jak OPC norrisa czy przemasa.
Pełne OPC to nie jest zwykle auto ze zwykłym silnikiem. Wymaga świadomości motoryzacyjnej i .... funduszy.
Za 15k OPC to będzie raczej auto z koniecznością wsadu na kilka tys żeby chodziło jak OPC norrisa czy przemasa.
-
- Zafiromaniak
- Imię: Maciej
- Auto: seria 3
- Model: e46
- Oznaczenie silnika: M47,M54
tomeczek103, jeśli nie masz daleko obejrzyj ją porób fotki i wrzuć tutaj wszelkie jakieś ustępstwa od normy cyk następne cyk...
Nie poddawaj się na wstępie... poczytaj forum tutaj jest tyle różnych tematów które ci pomogą w prawidłowej ocenie auta choćby spójrz tutaj:
http://www.zafiraklub.pl/viewforum.php?f=73
Tutaj najszybciej dowiesz na co w szczególności zwrócić uwagę
I najważniejsze handlarzowi nigdy nie wierz na słowo
Możesz znaleźć w okolicy kogoś kto ci sprowadzi Auto z zagranicy internet jest pełen opinii o każdej Firmie Importującej Auta
Nie poddawaj się na wstępie... poczytaj forum tutaj jest tyle różnych tematów które ci pomogą w prawidłowej ocenie auta choćby spójrz tutaj:
http://www.zafiraklub.pl/viewforum.php?f=73
Tutaj najszybciej dowiesz na co w szczególności zwrócić uwagę
I najważniejsze handlarzowi nigdy nie wierz na słowo
Możesz znaleźć w okolicy kogoś kto ci sprowadzi Auto z zagranicy internet jest pełen opinii o każdej Firmie Importującej Auta