Tylne przeciwmgielne tylko bo świeci tylko jedna lampa ta przy osi jezdni czyli prawa(stojąc z tyłu samochodu twarzą do jego tyłu). Lewa nie świeci-to tylko atrapa-dziury na żarówkę brak(gdyby ktoś wpadł na pomysł jej włożenia).
Tylne lampy led
Moderator: Sebu$
-
- Mieszkaniec
- Imię: Tomek
- Auto: Zafira
- Model: ZCfl
- Oznaczenie silnika: b20dth
wszystko można w astrze k zmieniają to i tu można https://astraklub.pl/viewtopic.php?f=56 ... y#p1280515 co do żarówek Led trzeba chyba z jasnością nie przesadzić bo wydaję się ze mam za jasne i w kamerze jest gorzej ale muszę sprawdzić na spokojnie żarówki fajnie się prezentują w kloszu dając naprawdę białe światło
Ostatnio zmieniony 24 mar 2019, 21:57 przez qtom, łącznie zmieniany 2 razy.
- ThomasPZ
- Imię: Tomasz
- Auto: Zafira C Cosmo 2.0CDTI
- Model: ZC
- Oznaczenie silnika: Z20DTH
przyłączam się do pytania. Posiadam dobrze wyposażoną Zafirę C, lecz do pełni szczęścia brakuje jej tylnych lam LED. Czy można je w prosty sposób zamontować. Zauważyłem, że w zwykłych lampach (takich jak moje) część lampy, która znajduje się na klapie bagażnika jest bez żarówek. Natomiast w lampach LED światła pozycyjne świecą zarówno na części zamontowanej w błotniku, jak i na klapie bagażnika. Czy to będzie problem. Coś, ktoś wie?
przyłączam się do pytania. Posiadam dobrze wyposażoną Zafirę C, lecz do pełni szczęścia brakuje jej tylnych lam LED. Czy można je w prosty sposób zamontować. Zauważyłem, że w zwykłych lampach (takich jak moje) część lampy, która znajduje się na klapie bagażnika jest bez żarówek. Natomiast w lampach LED światła pozycyjne świecą zarówno na części zamontowanej w błotniku, jak i na klapie bagażnika. Czy to będzie problem. Coś, ktoś wie?
-
- Mieszkaniec
- Imię: Tomek
- Auto: Zafira
- Model: ZCfl
- Oznaczenie silnika: b20dth
no to tym bardziej w cennikach bankierów tylne światła są numerem 1 na wyposażeniu przykładowy cennik z 2014 bo nie wiem jakie masz auto konkretnie strona 6 cosmo pozycja 1 https://www.huber-automobile.ch/getImag ... _df_v2.pdf