Skrzynki bezpieczników
Moderator: Sebu$
-
- Przeglądacz
- Imię: Zbigniew
- Auto: Zafira C 2.0 CDTI
- Model: Tourer
- Oznaczenie silnika: A20DTH
Skrzynki bezpieczników
Witam,nie mogę nigdzie znaleźć schematu skrzynek bezpieczników z opisem ich wartości natężenia jakie powinno być w odpowiednich gniazdach.Może ktoś z kolegów takowy posiada to byłbym wdzięczny.I jeszcze jedno pytanie w instrukcji w skrzynce bezpieczników w kabinie z lewej strony w miejscach nr. 12 i 13 nie powinno być żadnego bezpiecznika a u mnie w 12 był taki nietypowy bezpiecznik BUSS 2125-101,14 VDC,25A,3148,13521855,G21 i właściwie po wyjęciu go nie ma zmian w pracy auta.Pytanie za co odpowiadają te dwie pozycje w skrzynce?
Ostatnio zmieniony 15 lis 2018, 23:16 przez zibii, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Imię: Mirek
- Auto: Opel Zafira C 1.6 CDTI
- Model: ZC
- Oznaczenie silnika: b16dth
Potrzebuję zdjęcia albo informacji gdzie podpiąć gruby czerwono-fioletowy kabel do skrzynki bezpieczników tej małej z tyłu w komorze silnika , blacharz odkręcał skrzynkę i teraz nie wie gdzie kabel był podłączony
z góry dzięki za odpowiedz
Potrzebuję zdjęcia albo informacji gdzie podpiąć gruby czerwono-fioletowy kabel do skrzynki bezpieczników tej małej z tyłu w komorze silnika , blacharz odkręcał skrzynkę i teraz nie wie gdzie kabel był podłączony
z góry dzięki za odpowiedz
-
- Przeglądacz
- Imię: Zbigniew
- Model: Tourer
- Oznaczenie silnika: A20DTH
Przed chwilą sprawdziłem i u mnie dwa czerwono fioletowe idą do bezpieczników 100 i 80 tych obok siebie po jednym a do 80 -ki pojedyńczej idzie w czarnej osłonie.
-
- Debiutant
- Imię: Sebastian
- Model: ZC
- Oznaczenie silnika: A20DT
odgrzewam trochę kotleta...mianowicie nie mogę nigdzie znaleźć opisu wartości natężenia bezpieczników - w schowku pod kierownicą i w bagażniku. Czy ktoś poratuje mnie takim opisem bądź ewentualnie naprowadzi gdzie mogę taki znaleźć...wujek google nie naprowadził mnie na nic