Hej,
Jestem nowym uzytkownikiem ZC i mam dwa pytania:
1. Jak wyswietlic tylko predkosc na wyswietlaczu miedzy zegarami? U mnie predkosc wyswietla wraz z zasiegiem i chwilowym spalaniem. Mam radio navi 950.
2. Co to jest oswietlenie zewnetrzne - czas po opuszczeniu pojazdu w menu pojazdu? Jezeli dobrze rozumiem to powinny sie zaswiecic swiatla po wyjsciu z auta jak jest ciemno? U mnie wszystko gasnie po zakmnieciu auta.
Wyswietlanie predkosci / oswietlenie zewnetrzne
Moderator: Sebu$
- franki
- Mieszkaniec
- Imię: Michał
- Auto: Zafira C 1.4 T Cosmo
- Model: ZC
- Oznaczenie silnika: NEL14
Prędkość wyświetlana jest na wyświetlaczu między zegarami i wydaje mi się że sposób wyświetlania zależy od typu wyświetlacza. W u mnie da się wyświetlić samą prędkośćmbaranek pisze:Hej,
1. Jak wyswietlic tylko predkosc na wyswietlaczu miedzy zegarami? U mnie predkosc wyswietla wraz z zasiegiem i chwilowym spalaniem. Mam radio navi 950.
Wg instrukcji :mbaranek pisze:Hej,
2. Co to jest oswietlenie zewnetrzne - czas po opuszczeniu pojazdu w menu pojazdu? Jezeli dobrze rozumiem to powinny sie zaswiecic swiatla po wyjsciu z auta jak jest ciemno? U mnie wszystko gasnie po zakmnieciu auta.
Oświetlenie zewnętrzne
Czas po opuszczeniu poj.: Włącza
lub wyłącza oraz zmienia czas
trwania oświetlenia
asekuracyjnego po opuszczeniu
pojazdu.
Oświetl. zewn. przy otwier.: Włącza
lub wyłącza oświetlenie
asekuracyjne podczas otwierania
Ustawiłeś czas po opuszczeniu pojazdu? Może masz ustawione na 0?
Pozdrawiam
franki
Zafira C 1.4 Turbo 120KM Cosmo
Corsa D 1.2
Astra G 2.0 DTH Sport
franki
Zafira C 1.4 Turbo 120KM Cosmo
Corsa D 1.2
Astra G 2.0 DTH Sport
Prędkość normalnie wyświetla się między zegarami. (Na manetce kierunkowskazu jest kółko do zmiany wyświetlanych informacji)mbaranek pisze:Hej,
U mnie w konfiguracji jest opcja czy ma świecić czy nie.
pzdr
tf