Kod lakieru
Moderator: Sebu$
Kod lakieru
Cześć,prosze o pomoc.Nie mam(albo nie mogę znaleźć)wklejki w swojej zafirze.dzwoniłem do serwisu a w zasadzie 2 i kazali mi szukac w dwu róznych miejscach .W koncu po numerze win podali mi ,że mam 41C znalazłem blachy w kolorze na allegro ale sprzedawca ma kod Z41C i teraz jestem głupi czy brak tego Z to jest to samo czy w serwisie mi nie podał.Pytam na forum bo i w serwisie "specjalista" nie wiedział nic po za tym co mu w kompie pokazało ito samo sprzedający,mówi że sie nie zna taki ma i już.Może jest ktoś kto wie na 100%?Proszę o pomoc i z góry dzięki bo szkoda mi kupić blachy a potem jeszcze raz malować.u mnie w briefie jest tylko napisane braun.pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 23 gru 2015, 16:32 przez niker, łącznie zmieniany 1 raz.
To"Z"nie oznacza chyba Zafira bo pisza tak też przy częściach od Astry,Ok.dzięki panowie za odpowiedzi.Ja będe się trzymał tego co mi wserwisie powiedzieli a więc 41c bez "Z" na początku(dobrze,że nie bez S na końcu jak to w tym polskim filmie było
Pijacko ale pikna ta Twoja Zafirka...prawie tak samo jak moja pozdrawiam
Pijacko ale pikna ta Twoja Zafirka...prawie tak samo jak moja pozdrawiam
- evolution1zafir
- Mieszkaniec
- Imię: EVO
- Auto: Opel Zafira C Cosmo
- Model: ZC
- Oznaczenie silnika: A20DT
Kupując blachy o tym samym numerze lakieru nie unikniesz spotkania z lakiernikiem. Bedzie inny odcien, inne zużycie i inaczej utrzymany lakier. Mahogany to lakier rysujacy sie od patrzenia :-) ,mam astre i zc w tym kolorze.
A jeśli chodzi o kody to prosze:
Dark Mahagony (Mahagonibraun) - Perleffekt - 41C/GOP
kody opel
A jeśli chodzi o kody to prosze:
Dark Mahagony (Mahagonibraun) - Perleffekt - 41C/GOP
kody opel
Ostatnio zmieniony 31 gru 2015, 09:48 przez evolution1zafir, łącznie zmieniany 1 raz.