Witam
Jestem nowym użytkownikiem forum i to mój pierwszy temat dlatego jeżeli powinienem umieścić temat w innym dziale to z góry przepraszam bo nie jestem pewien.
Otóż poszukuję zafiry b z 2007/8 roku z silnikiem 1.7 albo 1.9 cdti zaczynających się od 120 koni. Wpadła mi w oko zafira z Radomia:
Może ktoś mieszka w radomiu i mógłby obejrzeć ją dla mnie gdyż z włocławka to jednak spory kawałek drogi.
Za wszelką pomoc dziękuję ; )
Przed zakładaniem tematów proszę zapoznać się z regulaminem danego działu Temat poprawiłem... - Tunio999
Nowy link do Aukcji
OPEL ZAFIRA B COSMO ~PO LIFCIE~NAVI 3D~SKÓRY~7-OS
Moderator: Tunio999
-
- Świeżak
- Model:
OPEL ZAFIRA B COSMO ~PO LIFCIE~NAVI 3D~SKÓRY~7-OS
Ostatnio zmieniony 22 paź 2012, 08:24 przez vieniek123, łącznie zmieniany 5 razy.
- Tunio999
- Zafiromaniak
- Imię: Wojtek
- Auto: ex ZB 1.8 SPORT
- Model: 2008
- Oznaczenie silnika: Z18XER
Dlaczego jak Zoska zarejestrowana to nie ma PL blach
A górny opis nie zgadza się z opisem pod fotkami, np.: na górze przebieg 149000km a pod fotkami 154000km :>
I jakoś dziwnie zaczepiona jest z tyłu roleta
A górny opis nie zgadza się z opisem pod fotkami, np.: na górze przebieg 149000km a pod fotkami 154000km :>
I jakoś dziwnie zaczepiona jest z tyłu roleta
- Albert Einstein
-
- Świeżak
- Model:
Ogólnie pewnie gość zaznaczył wszystko co mógł jak większość innych "sprzedawców" co do przebiegu to tłumaczę to sobie tak, że w dniu sprowadzenia miała 149 tyś (co widać na zdjęciu z książki) na dzień dzisiejszy ma 154 tyś.
Przeglądając forum zobaczyłem także wiele dobrych opinii o Panu Andrzeju dlatego też telefon został wykonany i pomyślimy co dalej ; )
Przeglądając forum zobaczyłem także wiele dobrych opinii o Panu Andrzeju dlatego też telefon został wykonany i pomyślimy co dalej ; )
a ten wpis w książce to sprzed roku, w 3 lata zrobił 149 tys km, a w ostatni rok tylko 5 albo był rozbity, albo korekta licznikavieniek123 pisze:Ogólnie pewnie gość zaznaczył wszystko co mógł jak większość innych "sprzedawców" co do przebiegu to tłumaczę to sobie tak, że w dniu sprowadzenia miała 149 tyś (co widać na zdjęciu z książki) na dzień dzisiejszy ma 154 tyś.