Opel Zafira AUTOMAT
Moderator: Tunio999
Opel Zafira AUTOMAT
Hej
Znalazłem taką Zafirkę ---> http://otomoto.pl/opel-zafira-automat-C28988430.html
Pchać się w nią?
W tej chwili mam od nowości Corsę Easytronic 12 letnią 1,2 [wstawiłem na Okęcie, bo od 3 lat szwankowała mi czasami przy załączaniu 2 biegu, aż mi teraz pokazała F na wyświetlaczu i stanęła] i teraz bym chciał auto wyższe i o większym bagażniku niż Corsiczka, a wciąż z automatem. No i mocy też trochę wreszcie bym chciał mieć, bo obecne 75KM to mało przy tonie masy [w poprzedni weekend przejechałem się Smartem automatem 1,0 71KM i przy jego masie 750kg to rakieta więc wydaje mi się, że 100KM na tonę auta to optymalna wartość].
Myślałbym też o zagazowaniu tego silnika w Zafirze.
Temat poprawiłem - Bodek
Następnym razem proszę się zapoznać z Regulaminem Działu
Znalazłem taką Zafirkę ---> http://otomoto.pl/opel-zafira-automat-C28988430.html
Pchać się w nią?
W tej chwili mam od nowości Corsę Easytronic 12 letnią 1,2 [wstawiłem na Okęcie, bo od 3 lat szwankowała mi czasami przy załączaniu 2 biegu, aż mi teraz pokazała F na wyświetlaczu i stanęła] i teraz bym chciał auto wyższe i o większym bagażniku niż Corsiczka, a wciąż z automatem. No i mocy też trochę wreszcie bym chciał mieć, bo obecne 75KM to mało przy tonie masy [w poprzedni weekend przejechałem się Smartem automatem 1,0 71KM i przy jego masie 750kg to rakieta więc wydaje mi się, że 100KM na tonę auta to optymalna wartość].
Myślałbym też o zagazowaniu tego silnika w Zafirze.
Temat poprawiłem - Bodek
Następnym razem proszę się zapoznać z Regulaminem Działu
Ostatnio zmieniony 31 maja 2013, 18:55 przez rymi, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Normalnie nowe auto - tylko dlaczego w komisie stoi :>
już dawno powinno się sprzedać.
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
Nowe? Już 6 letnie. Pierwsze sprawy w Corsie [poza co rocznym przeglądem] zaczęły mi się właśnie w 6 roku i potem co chwila coś nowego się działo. Najchętniej bym wziął jakieś auto 3 letnie, ale o takie trudno przy wymaganiach jakie mam [automat, wyższe auto, sporo KM].Bodek pisze:Normalnie nowe auto - tylko dlaczego w komisie stoi :>
Nie wiem jaka to wersja wyposażenia, ale sprawdziłem ubezpieczenie AC i mbank podawał mi wartość auta 27-34 tys zł w zależności od wersji właśnie przy tym silniku 2,2