Opel Zafira 1.8 Innovation, 2011, 118 00km
Moderator: Tunio999
Opel Zafira 1.8 Innovation, 2011, 118 00km
Witam wszystkim i od razu przepraszam wszystkich za to ze nie przywitałem się w wyznaczonym dziale , ale nadrobie to wszystko
Nigdy nie miałem styczności z Oplem Zafira , lecz rodzina się powiększyła i potrzebny samochód 7 osobowy.
Czytałem trochę na temat Zafir B i muszę powiedzieć ze zaskoczyły mnie pozytywnie , więc zacząłem szukać owego autka.Znalazłem na chwilę obecną jedną ciekawą Zośkę i właśnie w tym temacie mam kilka pytań do was Forumowicze.
Co sądzicie o niej z waszego pkt. widzenia?
Cena adekwatna do auta / za wysoka ?
Wyposażenie zewnętrzne jak i wewnętrzne?
To jest własnie to Autko
https://www.mobile.de/pl/Samochod/Opel- ... 26873.html
Z góry dzięki wielkie za pomoc
Nigdy nie miałem styczności z Oplem Zafira , lecz rodzina się powiększyła i potrzebny samochód 7 osobowy.
Czytałem trochę na temat Zafir B i muszę powiedzieć ze zaskoczyły mnie pozytywnie , więc zacząłem szukać owego autka.Znalazłem na chwilę obecną jedną ciekawą Zośkę i właśnie w tym temacie mam kilka pytań do was Forumowicze.
Co sądzicie o niej z waszego pkt. widzenia?
Cena adekwatna do auta / za wysoka ?
Wyposażenie zewnętrzne jak i wewnętrzne?
To jest własnie to Autko
https://www.mobile.de/pl/Samochod/Opel- ... 26873.html
Z góry dzięki wielkie za pomoc
Ostatnio zmieniony 08 maja 2018, 10:30 przez GOTI, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mariusz
- Zafiromaniak
- Imię: Mariusz
- Auto: ZB OPC Line
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z18XER
Na początek popraw post zgodnie z regulaminem.
Zafirka prezentuje sie bardzo ładnie, wyposażenie też niczego sobie. Jednak zastanawia mnie ta cena, trochę wysoka.
Przym tym przebiegu o ile prawdziwy może i warto sie zainteresować bliżej tym autem. Z drugiej jednak strony za te pieniądze dałoby sie już chyba kupić wersję C.
Zafirka prezentuje sie bardzo ładnie, wyposażenie też niczego sobie. Jednak zastanawia mnie ta cena, trochę wysoka.
Przym tym przebiegu o ile prawdziwy może i warto sie zainteresować bliżej tym autem. Z drugiej jednak strony za te pieniądze dałoby sie już chyba kupić wersję C.
mariusz131 , jaka jest twoja propozycja ceny co do tej Zafirki?
Ostatnio miałem okazję lecz spóźniłem się dzień a była również 1.8 zamiast czarej konsoli to byla srebrna brak częściowej skóry a dodatkowo pakiet body OPC za 7 tys euro
Ostatnio miałem okazję lecz spóźniłem się dzień a była również 1.8 zamiast czarej konsoli to byla srebrna brak częściowej skóry a dodatkowo pakiet body OPC za 7 tys euro
W czwartek własnie jadę ją obejrzeć , targowanie mam w planach dodatkowo sprzedawca dodał w ogłoszeniu,że cena do negocjacji
- PiotrWie
- Mieszkaniec
- Imię: Piotr
- Auto: Opel Zafira
- Model: Family
- Oznaczenie silnika: A18XEL
Tyle kosztują bezwypadkowe samochody w de. Te tańsze mają dopisek "nur fur export"mariusz131 pisze: ↑07 maja 2018, 23:19 Wydaje mi się że 35000 to max za to auto. Jak masz możliwości to targuj, ale najpierw dobrze by było je wcześniej obejrzeć na żywo.
Jak w swoim czasie kupiłem Audi w Monachium to też wszyscy mówili że przepłaciłem - ale potem pytali "czemu się nie psuje" - kupując 10-letni samochód bez problemów przejeździłem w sześć lat 120 tyś.
Samochód mozna kupić albo dobrze albo tanio - wybór należy do Ciebie
PiotrWie