Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Czy możecie mi doradzić i powiedzieć czy warto się zainteresować tym modelem. Czy ten silnik nie jest za bardzo drogi w utrzymaniu ? Jak spalanie w tym aucie. Szukam dużego samochodu dlatego wybór padł na Zafirę B ale czy słusznie ? Czekam na info z waszej strony .
Poprawione
Ostatnio zmieniony 10 lis 2020, 22:51 przez Mat86radom, łącznie zmieniany 2 razy.
Ładne autko OPC ale to trzeba pooglądać na żywo ( organo leptycznie ) Jak w papierach ma wszystko OK to warte zastanowienia ,ale palić mało to nie będzie i trzeba zagazować bo puści z torbami
Gblokers11 pisze: ↑10 lis 2020, 21:57
Witam. Jest to mój pierwszy poważny temat na forum więc proszę o wyrozumiałość. Mam na oku Zafirę B w linku poniżej :
Czy możecie mi doradzić i powiedzieć czy warto się zainteresować tym modelem. Czy ten silnik nie jest za bardzo drogi w utrzymaniu ? Jak spalanie w tym aucie. Szukam dużego samochodu dlatego wybór padł na Zafirę B ale czy słusznie ? Czekam na info z waszej strony .
Poprawione
Przy tym przebiegu i cenie nie spodziewałbym się cudów. na 99% skrzynia biegów i silnik do remontu( czyli dobre 10 tyś zł musisz mieć na start). Więcej można powiedzieć po obejrzeniu auta
Ostatnio zmieniony 11 lis 2020, 10:18 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Gblokers11 pisze: ↑10 lis 2020, 21:57
Witam. Jest to mój pierwszy poważny temat na forum więc proszę o wyrozumiałość. Mam na oku Zafirę B w linku poniżej :
Poprawione
Przy tym przebiegu i cenie nie spodziewałbym się cudów. na 99% skrzynia biegów i silnik do remontu( czyli dobre 10 tyś zł musisz mieć na start). Więcej można powiedzieć po obejrzeniu auta
Święta racja!
Skumał gość, że zaczynają się duże koszta, to trzeba sprzedać!